Visi Užgavėnių ritualai ir linksmybės – viename kieme

Antradienį, 18 val. Vilniaus mokytojų namai tradiciškai kviečia visus didelius ir mažus švęsti tikrųjų Užgavėnių.

Renginio afišos fragmentas.
Renginio afišos fragmentas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-27 11:56, atnaujinta 2017-04-08 23:17

Nuo 12 val. kieminėtojai, uliodami po Vilniaus senamiestį, kaulys blynų ir su didele nuolaida pardavinės žiemą, čigonėlės burs ateitį, daktarai gydys nuo visų ligų, aprūpins būtiniausiomis prekėmis, ragins miestiečius telkti pajėgas išvarant žiemą iš kiemo ir rinktis 18 val. Vilniaus mokytojų namų renginių kiemelyje (Vilniaus g. 39).

Čia degs laužai, kapela „Ratilai“ kvies šėlionėms, žaidimams ir šokiams. Folkloro ansambliai „Tyklė“ ir „Srauna“ savo programoje supažindins su liaudies papročiais ir tradicijomis.

Šį vakarą bus galima krėsti visokiausiass išdaigas bei dalyvauti Lašininio ir Kanapinio kovoje. Laukia atsisveikinimo su stilingai pasipuošusia More ritualas, kartu su įkyrėjusia žiema išvarysime susikaupusį blogį ir nelaimes. Juk po šių linksmybių ateis gavėnia, kai reikės pasninkauti ir linksmybes pamiršti.

Tie, kurie nespės pavalgyti, kaip dera per Užgavėnes, 12 kartų, galės tai padaryti šventėje. „Bebro“ blyninė pasiūlys paragauti įvairiausių rūšių blynų.

Visi miestelėnai ir sostinės svečiai, pavargę nuo tamsios, nuobodžios ir ilgos žiemos, laukiami tikrosiose Užgavėnėse vasario 28 d. 18 val. Vilniaus mokytojų namų renginių kiemelyje

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.