Dainų šventė buria savanorių komandą

Liepos 1-6 dienomis sostinėje vyksiančios Dainų šventės organizatorius – Lietuvos nacionalinis kultūros centras – kviečia savanorius prisidėti prie didžiausio valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo renginio.

Šimtmečio Dainų šventėje bus surengta 14 masinių renginių, dalyvaus daugiau kaip 36 tūkst. atlikėjų.<br> LNKC nuotr.
Šimtmečio Dainų šventėje bus surengta 14 masinių renginių, dalyvaus daugiau kaip 36 tūkst. atlikėjų.<br> LNKC nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2018, 4:52 PM, atnaujinta Jun 18, 2018, 12:04 PM

Organizatoriai siekia suburti atsakingų, motyvuotų savanorių komandą, pasirengusią padėti Dainų šventės rengėjams, dalyviams ir žiūrovams. Savanoriais gali tapti asmenys nuo 18 metų bei vyresni.

Savanorių misija – padėti šventės organizatoriams ir kūrybinių grupių vadovams repeticijų ir renginių metu, prižiūrėti tvarką renginių vietose, dalyti šventės atributiką, reguliuoti ir koordinuoti dalyvių ir žiūrovų srautus, padėti spręsti iškylančias problemas.

Organizatoriai taip pat kviečia medikus savanorius, galinčius ir mokančius suteikti pirmąją pagalbą. Laukiami ir profesionalai, ir medicinos studentai, nurodoma Nacionalinis kultūros centro pranešime.

Norintieji savanoriauti Dainų šventėje turėtų užpildyti registracijos formą tinklalapyje www.dainusvente.lt.

Šimtmečio Dainų šventėje bus surengta 14 masinių renginių, dalyvaus daugiau kaip 36 tūkst. atlikėjų. Šventėje laukiama gausios užsienio lietuvių delegacijos iš 15 pasaulio šalių. Vilniaus aikštėse, parkuose, bažnyčiose, koncertų salėse vyks renginiai ir koncertai, kuriuose pasirodys chorai, dainų ir šokių ansambliai, pučiamųjų ir liaudies muzikos instrumentų orkestrai, folkloro kolektyvai, senųjų amatų meistrai, mėgėjų teatrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.