Trileris „Ad Astra“ gali tapti Brado Pitto bilietu į pelnytą „Oskarą“

Jau pasirodžius kino juostai „Vieną kartą Holivude“ ir artėjant kosminei trilerio „Ad Astra“ premjerai, akivaizdu, kad Bradas Pittas sugrįžo į didįjį kino ekraną pavogdamas 2019-uosius metus sau ir nepalikdamas kąsnelio niekam kitam. Pasirodžiusiame trilerio „Ad Astra“ anonse, aktorius Brad Pitt keliauja Saulės sistemoje Neptūno link vykdydamas ypatingą misiją – siekdamas išgelbėti mūsų mėlynąją planetą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2019, 9:50 AM, atnaujinta Aug 28, 2019, 10:04 AM

Naujausiame savo filme aktorius Bradas Pittas vaidina patyrusį astronautą Rojų, kuris po katastrofos ankstesnėje misijoje yra priverstas grįžti į kosmosą, ne tik ieškoti nežemiškos gyvybės pėdsakų, bet ir išsiaiškinti, kas nutiko jo tėvui Klifordui, taip pat astronautui, staiga dingusiam iš radarų ekranų prieš daugybę metų, kurio vaidmenį atlieka aktorius Tommy Lee Jones.

Nors visas prožektorių dėmesys yra nukreiptas į Bradą Pittą, atkreipti kino gerbėjų dėmesį į naujausią režisieriaus Jamesas Gray („Mes valdome naktį“, „Kartą Niujorke“, „Prarastasis miestas Z“) trilerį „Ad Astra“ užtektų net ir likusių aktorių vardų sąrašo – tarp jų sutinkame Donaldą Sutherlandą, Ruth Negga, amžiną kosmonautų žmoną Liv Tyler bei ankščiau minėtą Tommy Lee Jones.

Galbūt kai kam „Ad Astra“ anonsas primena šiek tiek įspūdingesnę fantastinio filmo „Armagedonas“ versiją? Galbūt, bet tik dėl aktorės Liv Tyler pasirodymo ekrane.

Naująjį „Ad Astra“ anonsą labiau galima sulyginti su „Oskaru“ apdovanota 2014-ųjų metų moksline drama „Tarp žvaigždžių“ (orig. „Interstellar“), intelektualų ir modernų pasakojimą, kurio veiksmas vyksta netolimoje ateityje. Abu filmai akcentuoja klimato pokyčius Žemėje, o pagrindinis herojus leidžiasi į dramatišką kelionę, norėdamas išgelbėti žmoniją, tačiau panašumas čia ir baigiasi, pasak filmo „Ad Astra“ kūrėjų John Axelrad bei Lee Haugen.

„Kaip filmai, manau, mes esame labai skirtingi.“ – mano J. Axelradas. „Tai, ką mes turime bendro: tai tikrai mąstančio žmogaus filmas su daugybe įdomių siužetinių linijų persipinančių tarpusavyje, bet pagrindinė žinutė yra labai skirtinga.“

„Galima lyginti ir su kitais dalykais, pavyzdžiui „Marsiečiu“, tačiau tai tikrai yra originalus filmas su originalia idėja.“ – apie netrukus kinuose pasirodysiantį trilerį „Ad Astra“ mano Lee Haugenas. „Galiausiai, kadangi režisieriaus kėdėje turime ne ką kitą, o Jamesas Gray, o pačiame įkarštyje dirba pats Bradas Pittas, filmas „Ad Astra“ skirtas žiūrovams norintiems pamatyti gerą kosmoso istoriją.“ – priduria Lee Haugenas.

Galų gale trileris „Ad Astra“ taip pat gali tapti aktoriaus Brado Pitto bilietu į pelnytą „Oskarą“. Mokslinės fantastikos trileris „Ad Astra“ kinuose nuo rugsėjo 20 d.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.