J. Cameronas pagaliau parodė, kaip atrodys „Įsikūnijimas 2“, kurio gerbėjai laukia dešimtmetį

Vieno populiariausių ir pelningiausių žmonijos istorijoje filmų „Įsikūnijimas“ („Avatar“) tęsinio žiūrovai laukia jau daugybę metų – nuo pat 2009-ųjų, kai ši juosta išvydo kino ekranus. 

„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
„Įsikūnijimo 2“ eskizas. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 8, 2020, 4:44 PM, atnaujinta Jan 8, 2020, 4:45 PM

Panašu, kad praėjus nemažai laiko reikalai pajudėjo iš mirties taško: filmo režisierius Jamesas Cameronas oficialioje tviterio paskyroje paskelbė pirmuosius būsimojo filmo eskizus. Filmo kūrėjai taip pat pranešė, kad filme parodys naujas Pandoros planetos vietas.

Kaip kiek anksčiau rašė hollywoodreporter.com, „Įsikūnijimas 2“ turėtų būti filmuojamas kompanijos „Sony“ kameromis „Venice“. Dvi kameros bus montuojamos ant vienos platformos kiek skirtingu kampu – taip bus sukuriamas 3D vaizdas. Šios kameros sugeba filmuoti ypač dideliu kadrų per sekundę skaičiumi. Pats J.Cameronas negalėjo tuo atsidžiaugti: „Venice“ kameros kuria patį nuostabiausią vaizdą, nuostabesnio nesu matęs, tamsios spalvos atrodo turtingos ir gilios, šviesūs atspalviai – itin ryškūs“. 

Kamera buvo sukurta bendradarbiaujant J.Cameronui, jo kūrybini grupei ir „Sony“ inžinieriams. Ši kamera išsiskiria ir tuo, jog yra lengvesnė nei ankstesnės, todėl gali būti, pavyzdžiui, pritvirtinta prie bepilotės skraidyklės. 

Planuojama, jog filmas turėtų pasirodyti 2021 metais. Trečioji, ketvirtoji ir penktoji dalys turėtų pasirodyti atitinkamai 2023, 2025 ir 2027 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.