Pučiamųjų orkestras „Trimitas“ visus kviečia į svečius Naujamiestyje

Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“ liepos 16 d., ketvirtadienį, 17 val. surengs koncertą sostinės Naujamiesčio gyventojams bei aplinkinių įstaigų darbuotojams ir pakvies apžiūrėti atnaujintas „Trimito“ koncertų salės (T. Ševčenkos g. 19A) erdves.

 „Trimitas“ surengs koncertą gerbėjams savo atnaujintuose namuose.<br> D.Matvejevo nuotr.
 „Trimitas“ surengs koncertą gerbėjams savo atnaujintuose namuose.<br> D.Matvejevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-07-16 13:32

„Dinamiškas ir jaunėjantis Naujamiestis tampa vis patrauklesniu, patogesniu bei vienu perspektyviausių Vilniaus mikrorajonų. Čia, greta mūsų, jau formuojasi ir visas kultūrinis mazgas – veikia Menų fabrikas „Loftas“, Vilniaus klasikos teatras. Pastaruoju metu mes stipriai atnaujinome ir savo salę, turime ambicingų planų dėl jos plėtros.

„Trimito“ koncertų salė jau tampa vienu iš kultūrinių traukos centrų Naujamiestyje, todėl kaimynams, aplinkinių namų gyventojams ketvirtadienį, kai greta mūsų vyksta jau tradiciniu tampantis kiemo turgus, nusprendėme padovanoti nuotaikingą vasaros popietės koncertą ir surengti atvirų durų dieną po „Trimito“ koncertines erdves, – pasakojo orkestro „Trimitas“ vadovas prof. dr. Antanas Kučinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.