Klaipėdos džiazo muzikantai džiugins Kauno publiką

Praėjusią savaitę prasidėjęs ir jau spėjęs sėkmingai įsibėgėti pirmasis Klaipėdos pilies džiazo festivalio ir „Kaunas Jazz“ nemokamų vasaros koncertų cilklas „Summer Highway to Jazz“ „Amberton Sky21“ terasoje kviečia į paskutinį projekto Klaipėdos etapo koncertą. Rugpjūčio 24 d. 19 val. jus džiugins Ąžuolo Paulausko grupė. Jo koncertą pristato „Kaunas Jazz“.

Klaipėdos džiazo mėgėjus džiugins Ą.Paulausko grupė.<br> Pranešimo nuotr.
Klaipėdos džiazo mėgėjus džiugins Ą.Paulausko grupė.<br> Pranešimo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2020, 3:48 PM

Na, o Klaipėdos džiazo desantas visu greičiu persikelia į Kauną, į naują vietą – verslo centre „Kauno Dokas“ įsikūrusio „Fresh Buffet Medžiotojų užeiga“ terasą.

Tikimės, kad nauja įspūdinga vieta ir numatyta išskirtinė projekto programa rugpjūčio 24, 25, 26 d. suteiks gausų geros džiazo muzikos ir emocijų pliūpsnį.

Visų labai laukiame jau šį pirmadienį pirmajame „Summer Highway to Jazz“ koncerte Kaune. Rugpjūčio 24 d. 19 val. – fanko meistrai iš Klaipėdos „Sausainiukai feat. Paulina Skrabytė“.

„Esame neapsakomai laimingos, kad galime dirbti kartu, kad surėmusios pečius nutiėsėme džiazo greitkelį tarp Kauno ir Klaipėdos.

Tikimės, kad pavyks suorganizuoti daugiau projektų, nes šis sulaukė šiltų tiek klausytojų, tiek muzikantų atsiliepimų“, – kalbėjo Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė ir „Kaunas Jazz“ meno vadovė Indrė Jučaitė-Sarneckienė.

Visa programa – „Kaunas Jazz“ ir Klaipėdos pilies džiazo festivalių Facebook. Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.