VDA rengia meno kūrinių mugę Ukrainai paremti

Vilniaus dailės akademija (VDA) rengia mugę, kurios metu surinktos lėšos bus skirtos užpultos ir besiginančios Ukrainos žmonėms. Mugės metu galima bus įsigyti VDA studentų ir dėstytojų sukurtų meno kūrinių, o visi už parduotus kūrinius gauti pinigai bus pervesti organizacijai Blue/Yellow.

L.Gaidauskaitės iliustracija.
L.Gaidauskaitės iliustracija.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus dailės akademija

Mar 1, 2022, 11:23 AM

Šiandien startuoja VDA Vilniaus fakulteto Grafikos katedros rengiama meno kūrinių mugė, kurią gali aplankyti visi norintys. Mugė vyks iki kovo 5 d. Vilniaus dailės akademijos Naujuosiuose rūmuose (prie Vilnelės), Šachmatinėje salėje (Malūnų g. 5, Vilniuje).

Mugėje Ukrainai paremti Vilniaus dailės akademijos studentai ir dėstytojai siūlys įsigyti įvairių meno kūrinių – nuo atvirukų iki didelių paveikslų. Atsiskaityti bus galima tiek grynaisiais pinigais, tiek ir tiesioginiu pavedimu. Visi už parduotus meno kūrinius surinkti pinigai bus pervesti ir Ukrainos žmones pasieks per organizaciją Blue/Yellow.

Renginio metu menininkai ne tik prekiaus savo kūryba, bet ir kurs Ukrainą palaikančią atributiką, kuri pravers solidarumo akcijose bei protestuose.

Mugė veiks: kovo 1 d. nuo 17:00 iki 20:00 val., o kovo 2– 5 dienomis – nuo 12:00 iki 20:00 valandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę