VCO miuziklo „Svynis Todas“ publikos laukia didžiulė staigmena

Vasario 17-21 d. „Vilnius City Opera“ (VCO) spektakliuose „Svynis Todas – demonas kirpėjas“ – netikėtos permainos. Puikiam rusų baritonui Jevgenijui Ulanovui pritrūko laiko gerai parengti Svynio Todo partiją, nors solistas daug dirbo individualiai ir nemažai repetavo su kolegomis Vilniuje. Todėl spektakliuose jį pakeis kitas trupės svečias.

Scena iš „Svynio Todo“.<br>D.Matvejevo nuotr.
Scena iš „Svynio Todo“.<br>D.Matvejevo nuotr.
Operos solistas D.Arnspergeris.<br>U.Ruths nuotr.
Operos solistas D.Arnspergeris.<br>U.Ruths nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 15, 2016, 11:37 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 1:31 AM

Visų nusipirkusių bilietus į spektaklius laukia didelė staigmena: demoniško kirpėjo vaidmenį atliks vokiečių kilmės solistas Davidas Arnspergeris, dėl šių pasirodymų nutraukęs savo atostogas ir atskridęs į Vilnių iš Los Andželo.

Praėjusį gruodį Davidas atliko Todo vaidmenį Velso nacionalinėje operoje. Naująjį miuziklo pastatymą šiame teatre kritikai įvertino ne mažiau kaip keturiomis (iš penkių) žvaigždutėmis.

VCO kolektyvas džiaugiasi, sulaukęs patyrusio Svynio Todo atlikėjo iš aukščiausio lygio teatro. „Įveikėme iš pažiūros neįveikiamą problemą! Svynio Todo vaidmuo – labai retas solistų repertuare dėl didelės teksto apimties ir sudėtingumo. Iš operos baritonų jį fantastiškai atlieka tik Brynas Terfelis, šiuo metu dainuojantis Borisą Godunovą Londono Karališkojoje operoje kartu su Kostu Smoriginu. Todėl esame labai dėkingi likimui ir kolegoms Londone, kad padėjo pasikviesti D. Arnspergerį. O J.Ulanovas liks skolingas VCO žiūrovams“, – aiškino D. Ibelhauptaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.