Dėl girto aktoriaus teko nutraukti spektaklį

Šeštadienį į Šiaulių kultūros centrą „Domino“ teatro spektaklio „Testosteronas“ pažiūrėti susirinkę šiauliečiai į namus skirstėsi nusivylę – vos prasidėjus vaidinimui jis buvo nutrauktas.

„Domino“ teatro vaidinimai sutraukia pilnas sales žiūrovų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
„Domino“ teatro vaidinimai sutraukia pilnas sales žiūrovų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-19 14:53, atnaujinta 2017-04-09 19:12

Nors spektaklio nutraukimo priežastis žiūrovams nebuvo įvardinta, kilo įtarimų, kad vaidinimą sužlugdė vieno aktoriaus girtumas.

„Apie nutrauktą spektaklį aš sužinojau tik šiandien. Nors esame tik patalpų nuomotojai, tačiau toks incidentas palietė ir mus, todėl savo feisbuko paskyroje atsiprašėme žiūrovų už nepalankiai tiek mums, tiek jiems susiklosčiusias aplinkybes“, – portalui lrytas.lt sakė Šiaulių kultūros centro direktorė Deimantė Bačiulė.

Šeštadienį Šiaulių kultūros centre vykti turėjęs spektaklis buvo netikėtai nutrauktas nuo vaidinimo pradžios praėjus keliolikai minučių.

Pasak D.Bačiulės, „Domino“ teatras šiauliečių yra labai mėgstamas – į jo spektaklius susirenka pilna salė žiūrovų (Šiaulių kultūros centro salėje telpa 580 žiūrovų). Ne išimtis turėjo būti ir šeštadienį suplanuotas „Domino“ teatro spektaklis „Testosteronas“.

„Mūsų santykiai su „Domino“teatru yra geri ir toks incidentas mūsų praktikoje – pirmas. Tačiau tokios situacijos, kai nuviliamas lankytojas, yra nepateisinamos, tai neprideda spalvų nei „Domino“ teatrui, nei mums kaip patalpų nuomotojui.

Aš telefonu kalbėjausi su „Domino“ teatro vadove. Ji pažadėjo pirmadienį išplatinti viešą pranešimą dėl šio incidento ir suteikti galimybę nuviltiems žiūrovams išvysti minėtą spektaklį. Dėl girtumo vaidinimą sužlugdžiusio aktoriaus pavardės aš nežinau, tačiau nemanau, kad ji turėtų būti slepiama“, – sakė Šiaulių kultūros centro direktorė D.Bačiulė.

Paklausta apie įvykusį incidentą „Domino“ teatro veiklos vadovė Diana Bukantaitė-Kutkevičienė sakė, kad visa informacija apie tai bus pateikta pirmadienį.

„Pirmadienį vyks susirinkimas, per kurį bus įvertintas šis incidentas ir numatyta data, į kurią bus perkeltas neįvykęs spektaklis“, – sakė D.Bukantaitė-Kutkevičienė.

Paprašyta įvardinti vaidinimą sužlugdžiusio aktoriaus pavardę „Domino“ teatro veiklos vadovė sakė tam neturinti įgaliojimų.

* * *

Pirmadienį „Domino“ teatras atsiuntė pranešimą „Kodėl šiauliečiai neišvydo spektaklio “Testosteronas“? “

Praėjusį šeštadienį Šiauliuose nebuvo parodytas ilgai lauktas ir žiūrovų simpatijas ne pirmus metus pelnantis profesionalaus komedijos teatro „Domino“ spektaklis „Testosteronas“. Vos prasidėjusį spektaklį teko nutraukti, nes pasijutęs blogai, kokybiškai savo vaidmens atlikti negalėjo aktorius Andrius Bialobžeskis. Šis spektaklis yra perkeliamas į gegužės 8 dieną, aktorių pakeis kolega Andrius Žiurauskas. „Nuoširdžiai atsiprašome visų „Domino“ teatro gerbėjų Šiauliuose. Šiame mieste visada esame labai šiltai sutinkami, todėl nepaprastai liūdna dėl to, kad gerbėjai mūsų spektaklio neišvydo“, – apgailestauja „Domino“ teatro rinkodaros ir komunikacijos vadovė Ieva Rutkauskienė.

Žiūrovams, kurie į spektaklį „Testosteronas“ atvyks gegužės 8 dieną, bilietų keisti nereikia – galios tie patys. Jei naujoji data netinka, žiūrovai bilietus grąžinti ir už juos sumokėtus pinigus atgauti gali iki kovo 13 dienos.

Norint grąžinti elektroninius bilietus, prašome kreiptis el. adresu info@bilietai.lt ir atsiųsti prašymą grąžinti pinigus (nurodant sąskaitos numerį), pavedimo kopiją ir el. bilietų kopiją. Internetu ir „Bilietai LT“ kasoje pirktus bilietus galite grąžinti Šiaulių miesto koncertinėje įstaigoje „Saulė“ (adresu Tilžės g. 140) esančioje „Bilietai LT“ kasoje.

Jei bilietai pirkti „Bilietai LT“ kasoje, registruotu paštu originalius bilietus ir apmokėjimo čekį galite atsiųsti adresu: UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“, Teatro g. 9b-19 Vilnius, Lietuva.  Bilietus, kurie pirkti Šiaulių kultūros centro kasoje, iki kovo 13 dienos galite grąžinti Šiaulių kultūros centro kasoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.