Žvarbioje Vilniaus universiteto salėje šaldomi užsienio svečiai

„Ar jums šalta?“ – išgirdus tokį klausimą atsakoma klausimu, kam aš tada sėdžiu dėvėdamas striukę. Apsidairius matyti, kad aplinkui ir daugiau sušalusių – žieminės striukės, paltai, šalikai – viskas pasitarnauja, o fone girdėti intensyvus kosėjimas ir nosies pūtimas.

Daugiau nuotraukų (1)

Justas Petrauskas

2011-12-09 15:32, atnaujinta 2018-03-26 06:20

Nuo pat ryto Vilniaus universiteto „Aulos“ salėje vyksta Tarptautinė konferencija „Europos Sąjunga po Lisabonos sutarties ir Lietuvos iššūkiai“. „Konferencija įdomi, aktuali, tačiau vyksta nešildomoje salėje. Bent jau taip buvo iš ryto, dabar – jau, matyt, prikvėpavome“, – ironizavo Kūno kultūros ir sporto departamento teisės skyriaus vedėjo pavaduotoja Ramunė Bistrickaitė.

Tačiau po pietų tokio pat pavadinimo restorano oras nelabai įšilo. Tad joje ir toliau šąla tokie užsienio svečiai: Europos Sąjungos Teisingumo Teismo Generalinė advokatė Eleanor V.Sharpston, Europos Sąjungos Bendrojo Teismo teisėjas prof. Vilenas Vadapalas iš Liuksemburgo ir svečias iš Didžiosios Britanijos Anneli Albi.

Kadangi konferencijos pranešimai užsitęsia, šaltoje „Aulos“ salėje gali tekti praleisti visą vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.