Latvius sužavėjo keturiolikmetis žonglierius iš Alytaus

Keturiolikametis žonglierius Kasparas Bujanauskas Daugpilyje (Latvija)

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Oct 26, 2012, 4:36 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:37 PM

Talentingas ir darbštus paauglys Alytaus kultūros ir komunikacijos centro cirko studiją „Dzūkija“ lanko jau šeštus metus ir iš daugelio konkursų grįžta su apdovanojimais, bet Daugpilyje kol kas pelnė vertingiausią.

Pirmąją vietą savo amžiaus grupėje laimėjo šešiolikametė oro gimnastė Karolina Stanionytė.

O trylikametės Miglės Chazbijavičiūtės žadimą su lankais taip pat gerai įvertino žiūrovai, bet iki prizinės vietos jai truputį pritrūko sėkmės.

Cirko studijos vadovai Jurgita Bujanauskaitė ir Albertas Chazbijavičius teigė, jog tokie aukšti žonglieriaus ir oro gimnastės pasiekimai juos irgi nustebino, nors ir tikėjosi kažką laimėti. „Konkurencija kasmet auga. Ypač Rusijos ir Baltarusijos studijos, dalyvavusios ir konkurse Daugpilyje, pristato aukšto lygio profesionalius cirko numerius.

Mes irgi stengiamės neatsilikti, todėl dažnai džiaugiamės savo auklėtinių pergalėmis. Šį savaitgalį žonglierius K. Bujanauskas pasirodys taip pat labai aukšto lygio tarptautiniame festivalyje Ukrainoje, Luganske.

O lapkričio pabaigoje visas „Dzūkijos“ cirko kolektyvas vyks į festivalį Šakiuose „Cirko žiburiai 2012“, - pasakojo A. Chazbijavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.