Krašto apsaugos viceministrų kėdės - M. Veličkai ir R. Usoniui

Trečiadienį Krašto apsaugos ministerija informuoja, kad ministro įsakymais krašto apsaugos viceministrų pareigoms skiriami Marijus Velička ir Ramūnas Usonis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-30 17:40, atnaujinta 2018-03-12 22:30

M. Velička bus atsakingas už tarptautinį bendradarbiavimą ir šias pareigas pradės eiti nuo vasario 12 d. R. Usonis nuo vasario 13 d. kuruos finansų, resursų, įsigijimų ir infrastruktūros sritis.

Į krašto apsaugos viceministro pareigas Darbo partijos deleguotas atstovas M. Velička turi teisės magistro laipsnį, pastaraisiais metais užsiėmė advokato praktika jo įsteigtoje advokatų kontoroje „Velička, Brazaitis ir partneriai“.

R. Usonis turi ekonomisto kvalifikaciją ir magistro laipsnį, ėjo įvairias pareigas privačiose bendrovėse ir įmonėse, valstybės institucijose. 2004–2007 m. dirbo Lietuvos kariuomenės Finansų ir turto tarnyboje ir Krašto apsaugos ministerijos Finansų ir biudžeto departamente, nuo 2008 metų iki šiol dirbo Socialinių paslaugų priežiūros departamente prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Išmokų valdymo skyriaus vedėjo pereigose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?