A. Pabedinskienės komandoje - trys patarėjos (papildyta)

Antradienį darbą socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės komandoje pradėjo Danguolė Juozapavičienė, pirmadienį - patarėja ryšiams su visuomene Vaida Vincevičiūtė. Praėjusios savaitės pabaigoje prie ministerijos darbuotojų komandos prisijungė Giedrė Vitienė.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 5, 2013, 12:13 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:49 PM

Danguolė Juozapavičienė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje (SADM) kuruos Europos Sąjungos struktūrinės paramos, užimtumo ir darbo sritis. Prieš tai viešojo administravimo magistro laipsnį turinti D. Juozapavičienė dirbo Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja, o anksčiau ėjo Alytaus darbo biržos direktoriaus pavaduotojos pareigas.

Teisės studijas baigusi ir magistro laipsnį turinti Vaida Vincevičiūtė prieš tai ėjo teisingumo ministro patarėjos ryšiams su visuomene pareigas. V. Vincevičiūtė taip pat turi darbo patirties žurnalistikos, ryšių su visuomene projektų valdymo, rinkodaros ir produktų vystymo srityse.

Paslaugų vadybos magistrė Giedrė Vitienė prieš tai buvo Seimo narės Loretos Graužinienės padėjėja. Ji taip yra ėjusi Darbo partijos būstinės vadovės pareigas. Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje G. Vitienė kuruos šeimos politikos, jaunimo, socialinės aprėpties ir socialinio draudimo sritis, pranešė SADM.

Kaip skelbia delfi.lt, G. Vitienė 2009 metų gegužę pripažinta kalta, kad būdama liudytoja Darbo partijos apgaulingos buhalterinės apskaitos tvarkymo byloje padarė nusikaltimą - davė melagingus parodymus minėtoje byloje. Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas jai tada skyrė 3 750 litų baudą.

Per ikiteisminį tyrimą G. Vitienė teigė negalinti prisiminti, kad ji pasirašė prokurorų parodytus buhalterinius dokumentus. Tą patį ji pareiškė ir per pakartotinę apklausą, todėl buvo paskirta psichiatrijos ekspertizė, kuri jokių G. Vitienės atminties sutrikimų nenustatė. Kasos išlaidų orderius ištyrę ekspertai nustatė, kad juos užpildė ir pasirašė G. Vitienė, todėl šiai buvo iškelta baudžiamoji byla.

A. Pabedinskienės komandoje jau dirba du viceministrai - Audrius Bitinas ir Aivaras Tušas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.