Lietuvos nacionalistai pagerbė savižudį prancūzą

Lietuvių tautinio jaunimo

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 23, 2013, 12:47 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:27 AM

Paryžiaus Dievo Motinos katedroje antradienį priešais altorių nusišovęs D. Venneris taip išreiškė savo protestą prieš globalistų propaguojamas vienalyčių asmenų santuokas ir tradicinių vertybių niekinimą.

„Lietuviai gerai suvokia šio šviesuolio auką: mūsų tautos istorijoje buvo daugybė didvyrių, paaukojusių savo gyvybes dėl tikrųjų bendražmogiškųjų vertybių ir išlikusių tautos atmintyje amžiams. Todėl šviesios atminties Dominique Vennerio auka Paryžiaus Dievo Motinos katedroje sukrėtė ir mus, kurie šią sunkią akimirką gedi kartu su visa prancūzų tauta“, - rašoma laiške.

D. Venneris savo priešmirtiniame laiške teigia tokią kraštutinę protesto formą pasirinkęs dėl to, kad paprastas tiesos žodis jau nieko nereiškia, o tradicinės protesto formos - piketai, masinės demonstracijos - nebeveiksmingos, nes valdžią uzurpavę tradicinių vertybių niekintojai tiesiog užsikemša ausis savo pačių sukurptais absurdiškais ir žmonijos prigimčiai prieštaraujančiais įstatymais. 

Jis tikėjosi, jog europietiškoji civilizacija dar pajėgi išgirsti sveiko proto balsą ir nepasuks susinaikinimo keliu. Tačiau ši iškilaus prancūzų tautos šviesuolio auka kaip tik kuo aiškiausiai parodo, kas laukia Europos, jeigu ji ir toliau seks globalistinių sodomitų visiems mums nubrėžtu keliu. Šis kelias veda į nesutaikomus konfliktus ir civilizacijos sunaikinimą. Nesutikdami su Dominique Vennerio neviltimi, mes visa širdimi palaikome jo idėją - neleisti supūti mūsų sąmonei“, - pažymi tautininkai.

Jie ragina atsigręžti į amžinąsias šeimos ir tautos vertybes, išgelbėti Europos civilizaciją nuo žlugimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.