Iš Briuselio grįžusį ministrą D. Barakauską surietė skausmai

Vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas ketvirtadienio rytą atsidūrė ligoninėje. Jis sunegalavo Briuselyje, kur savaitės pradžioje pristatinėjo savo darbus Europos Parlamento komitetuose.

Vidaus reikalų ministras darbe šią savaitę jau nepasirodys<br>J. Stacevičius
Vidaus reikalų ministras darbe šią savaitę jau nepasirodys<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Jul 11, 2013, 12:07 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:39 AM

„Kažkas panašaus į radikulitą. Man būnant Briuselyje sujudėjo stuburo diskas ir paspaudė nervus. Gulėsiu ligoninėje iki šeštadienio“, - portalui lrytas.lt pasakojo Santariškių klinikose gydomas ministras.

Ilgiau sirgti D. Barakauskas negalės, nes kitą savaitę jam yra suplanuoti pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai renginiai.

Ketvirtadienį Vyriausybės posėdyje jį pavaduos viceministras.

Ministro komanda spėja, kad D. Barakauską galėjo perpūsti vėjas, nes Belgijos sostinėje oras buvo prastesnis, nei pastaruoju metu yra Lietuvoje. Pas medikus jis kreipėsi dar būdamas Briuselyje. Dėl didelio skausmo ministras sunkiai vaikščiojo, todėl belgai jam leido vaistus. Tik po to jis galėjo tęsti darbus.

D. Barakauskas yra ne pirmas ministerijos vadovas, kuriam pastaruoju metu prireikė medikų pagalbos. Prieš kelias savaites žaisdamas futbolą koją susilaužė krašto apsaugos ministras Juozas Olekas. Jis iki šiol vaikšto pasiremdamas ramentu.

Tuo tarpu sveikatos apsaugos ministras Vytenis Andriukaitis dar visai neseniai vaikščiojo su kaklo įtvaru. Jo prireikė po to, kai politiko vairuojamas automobilis praėjusiais metais susidūrė su briedžiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?