Ministras D. Barakauskas užstrigo ligoninėje

Per kelias dienas įveikti nugaros skausmus tikėjęsis vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas vis dar serga ir ligoninėje gali praleisti visą likusią savaitę.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

2013-07-15 12:34, atnaujinta 2018-03-03 01:15

„Iki trečiadienio tikrai gulėsiu ligoninėje, nes gydytojai manęs dar neišleidžia. Tačiau ketvirtadienį ir penktadienį prašysiu pertraukos, nes man reikės pirmininkauti į Lietuvą atvyksiančių teisingumo ir vidaus reikalų ministrų posėdžiams“, - portalui lrytas.lt sakė ministras.

Jis sakė, kad jam ligoninėje ir toliau leidžiami įvairūs vaistai. Jis gali be skausmo stovėti ir gulėti, tačiau sėdėti kol kas sunku.

„Belgijoje man prileido tiek vaistų, kad Europos Parlamente dalyvavau posėdžiuose be skausmo veide. Ir viskas pavyko. Gal ir šįkart taip bus“, - vylėsi ministras.

Jis sako tikslios gydytojų diagnozės nežinantis ir savo nugaros problemas vadina radikulitu.

Portalas lrytas.lt jau rašė, jog ministras D. Barakauskas ketvirtadienio rytą atsidūrė ligoninėje. Jis sunegalavo Briuselyje, kur savaitės pradžioje pristatinėjo savo darbus Europos Parlamento komitetuose.

„Kažkas panašaus į radikulitą. Man būnant Briuselyje sujudėjo stuburo diskas ir paspaudė nervus. Gulėsiu ligoninėje iki šeštadienio“, - portalui lrytas.lt praėjusią savaitę pasakojo Santariškių klinikose gydomas ministras.

Pas medikus jis kreipėsi dar būdamas Briuselyje. Dėl didelio skausmo ministras sunkiai vaikščiojo, todėl belgai jam leido vaistus. Tik po to jis galėjo tęsti darbus.

D. Barakauskas yra ne pirmas ministerijos vadovas, kuriam pastaruoju metu prireikė medikų pagalbos. Prieš kelias savaites žaisdamas futbolą koją susilaužė krašto apsaugos ministras Juozas Olekas. Jis iki šiol vaikšto pasiremdamas ramentu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?