Protesto mitinge – kaukėti pensininkai

Šeštadienį Kaune, Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelio pašonėje stovėjo margaspalvė minia. Visus kažkuo nepatenkintus žmones į protesto mitingą sukvietė kauniečio Kęstučio Pūko vadovaujama sandrauga „Kitokia Lietuva“.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Sep 14, 2013, 3:43 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 5:04 AM

Į renginio organizatorių kvietimą atsišaukė nemažai skirtingų pažiūrų žmonių, kurie savo pažiūras reiškė ne tik plakatuose, bet ir aršiai diskutuodami.

Kai kurie mitinguotojai skelbė palaikantys prezidentę Dalią Grybauskaitę, todėl į pašalę nuvijo juos papiktinusį plakatą laikiusį vyrą.

Mitinguotojams nepatiko ir vaikinas, laikęs katalikybę smerkiantį transparantą. Įvairių diskusijų pakurstė užrašytas teiginys, jog savo noru iš gyvenimo pasitraukęs aktorius Vytautas Šapranauskas yra pragare.

Protesto mitinge, kuriame eilinį kartą keikta valdžia bei prokurorai, globalistai bei oligarchai dominavo pensinio amžiaus žmonės.

Pagrindiniu renginio akcentu tapo mitingo dalyvių pasirodymas su grupuotės „Anonymous“ išgarsintomis kaukėmis, kurios buvo kelias dienas nemokamai dalinamos Kaune.

Renginio organizatoriai įspėjo, jog viso susirinkimo metu draudžiama kaukėmis veidus dengti, kad kaukių akcija truko kiek ilgiau nei vieną minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.