Darbo partija tvirtins kandidatą prezidento rinkimuose. Juo turėtų tapti A.Paulauskas

Darbo partija šeštadienį

Darbo partija į prezidentus kels A.Paulausko kandidatūrą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Darbo partija į prezidentus kels A.Paulausko kandidatūrą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 26, 2013, 11:24 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:03 PM

„Pirmoje dienos pusėje vyks ir darbinis suvažiavimas, tai yra, bus jungiamasis suvažiavimas su Krikščionių partija. Po to abi partijos, jeigu bus priimti sprendimai, turės bendrąjį suvažiavimą, kuriame bus iš naujo renkamas naujas partijos pirmininkas, visi valdymo organai“, - radijui „Laisvoji banga“ sakė partijai laikinai vadovaujanti Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė.

Partijos taryba jau patvirtino Seimo nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininko A.Paulausko kandidatūrą į prezidentus.

„Į prezidentus mūsų yra keliamas Artūras Paulauskas. Jis yra patvirtintas taryboje, ir mūsų nuomonė nesikeičia - mes jį teiksime tvirtinti suvažiavimui“, - teigė ji.

Suvažiavime ketinama svarstyti ir partijos kandidatų rinkimuose į Europos Parlamentą (EP) sąrašą, kurį galutinai žadama patvirtinti vėliau. Mat, pasak L.Graužinienės, dabar yra 60 kandidatų, iš kurių bus atrinkti 22.

„Mes sąrašą tvirtinsime abėcėline tvarka, ir visą sąrašą, kurį yra iškėlę skyriai, kurie žmonės neatsisakė, nepersigalvojo, sudaro per 60 kandidatų. Manau, kad suvažiavimas tarybai suteiks įgaliojimus konkrečiau sutvarkyti sąrašą ir kalbėti su kiekvienu žmogumi, nes 60-čiai prisistatyt suvažiavime ganėtinai sunkoka. Po suvažiavimo pirmame tarybos posėdyje manau, kad jau tikrai turėsime 22 kandidatus“, - sakė ji.

Šeštadienį ketinama paminėti ir partijos 10 metų veiklos jubiliejų.

Suvažiavimas vyks Šiaulių arenoje. Anot L.Graužinienės, į renginį susirinks per 4 tūkst. delegatų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.