Steigiama Marso holdingo kompanija

Lietuva – nepalankus kraštas įspūdingus planus puoselėjantiems verslininkams, kurie kūrė finansų piramides ir žadėjo išmokyti tautiečius gyventi iš palūkanų.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Nov 19, 2013, 5:00 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:18 AM

Antai kapitalizmo idėjų skleidėjui A.Stašaičiui, dėl senaties atsikračiusiam sunkių kaltinimų finansiniais nusikaltimais, regis, vėl neramu. Prokurorai šį veikėją kaltina Lietuvos invalidų sporto draugijos pinigų iššvaistymu, todėl jam tenka minti teismo slenkstį.

Už bendrovei Investicinei Kauno holdingo kompanijai indėlininkų patikėtų 24 mln. litų iššvaistymą nuteistas žlugusio EBSW koncerno prezidentas G.Petrikas atlikdamas bausmę Pravieniškių pataisos namuose taip pat suvokė, jog savame krašte pranašas nebūsi.

Pagaliau įkvėpęs laisvės oro jis pareiškė skrisiąs į Marsą. Gal G.Petrikas ir ten iš patiklių visatos gyventojų ketina priiminėti indėlius žadėdamas įspūdingo dydžio palūkanas.

Juk kitų planetų vietos gyventojai nė nenutuokia, kaip prasmingai investuoti kosmoso platybėse uždirbtus pinigus, todėl idėjų nestokojantis Žemės pasiuntinys pasiryžęs jiems padėti.

Marsas verslui palankus dar ir todėl, kad ten G.Petriko turbūt niekas nepažįsta, bet dėl šventos ramybės jis galėtų pasivadinti Aleksanderiu Davidoffu – ši pavardė buvo kauniečio skydas, kai jis slapstėsi kitapus Atlanto. Įvertinusi praeities klaidas ir tinkamai pasiruošusi bendrovė Investicinė Marso holdingo kompanija tiesiog pasmerkta suklestėti.

Beje, neįprastais pareiškimais ir poelgiais stebinęs bankininkas V.Romanovas taip pat pagaliau suvokė, jog Lietuvoje jam bus sunku pritapti, todėl spruko į užsienį.

Žinant V.Romanovo užmojus išvyka į Marsą jam gali pasirodyti pernelyg menkas iššūkis. Kažin kur milijonierius patrauks skleisti išskirtinių verslo idėjų ir medžioti iškrypėlių?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.