R.Palaitis ir kairiesiems – ne prie ko

Daugiau nei dešimt metų iš dosnios Seimo nario ir ministro algos gyvenusiam, bet liūdnai pagarsėjusiam R.Palaičiui, atrodo, sunku susitaikyti su mintimi, kad teks išnykti iš viešojo gyvenimo.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Nov 21, 2013, 6:32 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:12 AM

Todėl garsiai nuo politikos atsižegnojęs ir iš merdinčių liberalcentristų gretų sprukęs palangiškis nieko nelaukdamas ėmė žvalgytis į kairę.

Pastaruoju metu buvęs vidaus reikalų ministras ne kartą buvo pastebėtas kartu su Palangos socialdemokratų vedliu D.Palucku. Pastarasis patvirtino, kad R.Palaitis domisi valdančiosios partijos kurorte veikla, bet kol kas – tiktai atsargiomis užuominomis.

Prie plačios socialdemokratų krūtinės neseniai prisiglaudė ne vienas buvęs iškilus liberalcentristas, pavyzdžiui, buvęs Kauno meras A.Garbaravičius. Bet tokį žygį pakartoti R.Palaičiui vien noro, atrodo, neužteks.

Mat buvusio liberalcentristų veikėjo galimas politinis viražas jau nustebino net socialdemokratų lyderį premjerą A.Butkevičių, kuris prisipažino neįsivaizduojantis savo vadovaujamoje partijoje buvusio vidaus reikalų ministro.

Dar griežtesnis buvo Seimo vicepirmininkas socialdemokratas G.Kirkilas: „Reikėtų Palangos skyriaus paklausti, kokius jis įžvelgia R.Palaičio nuopelnus. Socialdemokratų partijos vadovybė jo atžvilgiu visuomet buvo kritiška.“

Kitaip sakant, R.Palaitis valdantiesiems, kaip kažkada apie jį yra pasakiusi prezidentė D.Grybauskaitė, yra „ne prie ko“.

Tiesa, į politinę areną buvęs liberalcentristas dar gali mėginti sugrįžti su „darbiečių“ ar „tvarkiečių“ vėliava.

Tik bėda, kad šios partijos Palangoje ne itin perspektyvios.

Negi R.Palaičiui, kaip pats sako, Palangoje teks užsiimti tik sukaupto asmeninio turto valdymu?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.