Kauno tarybos nario A.Kriščiūno perspėjimas: negirtaukite!

Kol Kauno savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Mar 26, 2014, 4:54 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:30 AM

Ant balto popieriaus lapo politikas nupiešė perbrauktą taurelę ir kelis kartus iškėlė šį kūrinį. Ar tai reiškia, kad pats A.Kriščiūnas visiškai atsisako svaigalų?

„Tarybos posėdžio dieną Kauno meras Andrius Kupčinskas šventė gimtadienį, todėl šis ženklas buvo perspėjimas kai kuriems tarybos nariams, prevencinė priemonė. Kam reikėjo, tas suprato“, – dėstė A.Kriščiūnas.

„Jaunalietuvis“ tokios akcijos ėmėsi po to, kai praėjusių metų pabaigoje Kauno vicemerui socialdemokratui V.Popovui darbo vietoje buvo nustatytas beveik 3 promilių girtumas.

„Po šio nutikimo turbūt visi suprato, kad esame sekami, tačiau verta priminti kolegoms neprarasti budrumo“, – juokėsi A.Kriščiūnas.

Ar valdančiosios koalicijos atstovui dera užsiiminėti tokia kūryba, kai vienas savivaldybės vadovų skaito metų ataskaitą?

„Tai visiškai beprasmiškas reikalas. Visas darbas atliekamas komitetuose, o tarybos posėdyje vyksta tik parodomoji dalis, todėl „užmušinėjau“ laiką“, – savo poziciją dėstė A.Kriščiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.