Kaune - šventinis dviratininkų paradas

Antrąją Šv.Velykų dieną, Kauno centre, prie Muzikinio teatro sodelio sugužėjo šimtai dviratininkų. 14 val. startavo pagrindinis miesto dviratininkus vienijantis renginys - jau aštuntą kartą rengiamas paradas.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Apr 21, 2014, 4:27 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:45 PM

Jame dalyvauti buvo kviečiami ne tik puikiai fiziškai pasirengę dviračių sporto entuziastai, bet visi turintys ir naudojantys dviratę transporto priemonę.

Kauno miesto savivaldybės ir viešosios įstaigos „Dviratai“ tradiciškai pavasarį ir rudenį organizuojamu paradu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į aplinkai draugiškas susisiekimo priemones ir paskatinti kauniečius daugiau judėti gryname ore.

Kelių šimtų dviratininkų kolona nuo Muzikinio teatro sodelio Laisvės alėja pajudėjo link Senamiesčio, pro Senamiestį ir Vilijampolę pasuko į Šilaininius. 

Šį kartą renginio organizatoriai parinko visai naują maršrutą Šilainių link, kurio metu dalyviai aplankys Milikonių kalno apžvalgos aikštelę ir Linkuvos dvaro prieigas. 

Maršruto ilgis siekia apie 20 kilometrų.

Dviratininkų paradas finišavo Senosios prieplaukos amfiteatre. Čia apdovanoti stilingiausi dviratininkai, taip pat įteiktos nominacijos „Darni dviratininkų šeima“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.