74-erių pensininkė skelbia karą garsiam plastikos chirurgui

„Sakė atrodysiu 10 metų jaunesnė! O dabar nenori prisiimti broko“, – piktinasi 74-erių pensininkė iš Panevėžio. 9 tūkst. litų paskolą pasiėmusi ir veido patempimo operacijai ryžusis moteris nepatenkinta rezultatu ir skelbia karą garsiam plastikos chirurgui Dariui Radzevičiui. Pensininkės kova už amžiną jaunystę – jau šį vakarą 21.00 val. laidoje „Patriotai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2014, 1:44 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:38 AM

Ši operacija pensininkei Valentinai Berneckienei ne pirmoji. Garbaus amžiaus moteris prisipažino bijanti pasenti, todėl dar sovietmečiu, 1986 metais ji ryžosi pirmąjai vokų pakėlimo operacijai. Pas žinomą plastikos chirurgą D.Radzevičių pensininkė kreipėsi po to, kai kažkas autobuse ją pavadino: „močiute“. Medikas, anot Valentinos, pažadėjo, kad po operacijos ji atrodys bent dešimt metų jaunesnė. Tačiau, pasak pensininkės, dabar, praėjus pusantrų metų po operacijos, matydama save veidrodyje ji negali sulaikyti ašarų. Valentina įsitikinusi – 9 tūkstančius litų ji išmetė į balą.

Ką į moters skundą atsakys klinikos, kurioje Valentinai buvo atlikta plastinė operacija, vadovai? Ar pensininkė dėl jaunystės grožio pasirengusi dar kartą gultis po skalpeliu? Ir kaip susiklosčiusią situaciją televizijos studijoje pakomentuos stilistė ir griežtą nuomonę apie plastinę chirurgiją turinti Agnė Jagelavičiūtė? Atsakymai laidoje „Patriotai“ – šiandien 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos „Patriotai“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas