Viceministrų atsistatydinimo maratonas tęsiasi

Lietuvos užsienio reikalų viceministrai Neris Germanas, Rolandas Kriščiūnas, Andrius Krivas ir Vytautas Leškevičius liepos 11 dieną užsienio reikalų ministrui Linui Linkevičiui įteikė prašymus atleisti iš užimamų pareigų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2014, 10:28 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:44 AM

Ministras prašymus patenkino. Liepos 11-oji yra paskutinė viceministrų darbo diena.

Anksčiau jau atsistatydino kultūros, švietimo ir mokslo, ūkio, teisingumo, socialinės apsaugos ir darbo, vidaus reikalų, susisiekimo, aplinkos viceministrai.

Krito ir gynybos viceministrai

Penktadienio vidurdienį pranešta, kad iš pareigų atsistatydino krašto apsaugos viceministrai socialdemokratai Antanas Valys ir Ramūnas Usonis bei Darbo partijos atstovas Marijus Velička. 

Anksčiau šią savaitę jau pranešta apie aplinkos, susisiekimo, teisingumo, ūkio, vidaus reikalų, socialinės apsaugos ir darbo, švietimo ir mokslo, kultūros, užsienio reikalų viceministrų atsistatydinimą. 

Dėl įtartintų viceministrų prezidentės Dalios Grybauskaitės kritikos sulaukusi valdančioji koalicija praėjusią savaitę nusprendė, jog įgaliojimus grąžindami ministrai atleis visus viceministrus, o naujai patvirtinus kabinetą, savo komandas formuos iš naujo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.