Išmestos direktorės vėl braunasi į senas pareigas

Aplinkos ministerijos skelbtuose

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 26, 2014, 4:11 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:38 PM

Sulaukusi tokių rezultatų, ministerija konkursus atšaukė ir nusprendė pakeisti pareigybių aprašymus bei reikalavimus, kad konkursuose galėtų dalyvauti daugiau pretendentų.

Buvusi VSTT vadovė R.Baškytė BNS sakė esanti nustebusi dėl tokio ministerijos sprendimo, tačiau ji sakė dalyvausianti pakartotinai žadamame skelbti konkurse.

„Šiaip, atrodo keistai. Nenoriu nieko vertinti, bet įdomu. Be abejo, dalyvausiu“, - BNS sakė ji.

Šiuo metu laikinai LHMT vadovės pareigas einanti V.Augulienė BNS patvirtino, jog dalyvavo konkurse. Ji teigė dar pagalvosianti, ar pakeitus reikalavimus ji vėl sieks šių pareigų.

„Kiek žinau, buvo dar vienas pretendentas, kuris neatitiko reikalavimų. Rašoma, kad konkursas atšauktas siekiant pritraukti didesnį pretendentų skaičių, bus skelbiamas konkursas iš naujo. Aš sveikinu tokį dalyką. Labai gerai, nes iš vieno kandidato negali išrinkti geriausio. Dar nežinau (ar dalyvausiu), turiu pasižiūrėti, kaip toliau viskas bus, informacija nauja, nežinau, kaip į ją reaguosiu“, - sakė ji.

Šiuo metu Aplinkos ministerija yra paskelbusi ir konkursus į kitų tarnybų vadovų vietas, jie tebevyksta. Ieškoma Marijampolės ir Alytaus regionų aplinkos apsaugos departamentų, Generalinio miškų urėdijos, Valstybinės miškų ir naujai įsteigtos Valstybinės aplinkos apsaugos tarnybų, Aplinkos projektų valdymo ir Aplinkos apsaugos agentūrų vadovų.

Konkursai į laisvas vietas rengiami po to, kai birželį tuometinis aplinkos ministras Valentinas Mazuronis nepratęsė devynių pavaldžių institucijų vadovų kadencijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.