Milijoną laimėjęs uteniškis: „Jaunystėje būčiau gerai pašventęs“

Utenoje gyvenančiai šeimai prieš Kalėdas nusišypsojo tikra laimė. Ištikimas „Teleloto“ žaidėjas paskutinį lapkričio sekmadienį laimėjo milijoną. Savo džiaugsmu garbaus amžiaus uteniškis pasidalino su žmona, sūnumis ir anūkais.

Milijoną laimėjo senjoras iš Utenos rajono.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Milijoną laimėjo senjoras iš Utenos rajono.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

Dec 19, 2014, 10:22 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:19 PM

Atsiimti laimėjimo vyras atvyko kartu su dviem savo sūnumis. Paprastas ir kuklus uteniškis didelio laimėjimo nesureikšmino, tačiau pripažino pasvajodavęs apie milijoną.

„Esu žaidėjas nuo pat pradžių – bilietus pirkau visą gyvenimą. Tai po vieną, tai po du. Niekada nepirkdavau po dešimt ar daugiau bilietų. Iki šiol didžiausias laimėjimas buvo prieš penkerius metus – laimėjau 21 litą. Ranka perkant laimingąjį bilietą nesudrebėjo“, – džiaugsmingai krenkštelėjo pensininkas.

Gyvenimo mėtytas po visą Lietuvą – gyvenęs ne tik Utenoje, bet ir Zarasuose, kituose miestuose, prieš šventes vyras ketina pailsėti Druskininkuose - kam tas užsienis, kai ir Lietuvoje gerai?

„Kartu su žmona. Dabar atėjo laikas paremontuoti savo ir kitų sveikatą“, – sakė jis.

Bilietą patikrinus terminale, kasos darbuotoja pasakė, kad yra užfiksuotas didelis laimėjimas. Tuomet reikia paskambinti į bendrovę „Olifėją“, kurios darbuotojai praneša apie tikrąjį laimėjimą.

„Milijonas“, – sutraškėjo telefone, o vyriškis net švilptelėjo: „Tokia suma klausykit!“

Kadangi bilieto laimėjimą tikrino kartu su žmona, šiai išgirdus apie laimėtą sumą prireikė net valerijono.

Ar uteniškis nebijo, kad greiti pinigai gali lygiai taip pat staigiai ir išgaruoti? Vyras patikino – moka elgtis su pinigais. „Ar esu taupus? O kaipgi – gyvenimas privertė“, – nusijuokė senjoras, anksčiau dirbęs vairuotoju.

Apie laimėjimą žino tik artimiausi žmonės: „Juk nerėksi, kad laimėjai milijoną. Nes kitu atveju – greitai nusegs kaip žaisliuką nuo eglutės.

„Padėsiu ir sūnums, reikės ir anūkų mokslams. Jaunystėje laimėjęs tiek pinigų būčiau gerai pašventęs. Bet dabar jau kiti laikai, tikrai neiššvaistysiu laimėjimo“, – šelmiškai nusijuokė.

Jis prasitarė pasvajodavęs apie milijoną. Jeigu būtų laimėjęs jį prieš dešimtmetį, būtų pradėjęs verslą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.