Numerologė atskleidė, kurioms partijoms eilės numeris lems sėkmę

Pirmadienį šalies politikai sulaikę kvapą laukė, koks numeris jiems atiteks Vyriausios rinkimų komisijos (VRK) organizuotų burtų traukimo metu. Nors dalis burtų rezultatais akivaizdžiai džiaugėsi, o kitų viltys sužvejoti kokį nors magišką skaičių dužo vos atplėšus vokus, visi sutartinai tvirtino, kad sėkmė rinkimuose nepriklauso nuo to, kokiu numeriu partija įrašyta rinkimų biuletenyje. Ar tikrai?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2015, 6:28 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 12:35 AM

Viena garsiausių Lietuvos numerologių Galina Šmidt teigė, kad skaičiai nebejotinai turi įtakos, bet šio laikmečio tendencijos, kuomet politikai dažnai renkasi nešvarius politinius žaidimus, juos nustelbia. „Juk nesunku įsitikinti paskaičius spaudą, kokie šių dienų politikai ir žmogiškasis faktorius tampa stipresnis. Ne kartą man teko skaičiuoti būsimus savivaldos rinkimų rezultatus ir pavyko atspėti net partijų vietas. Suklydau tik su viena politine partija“, – kalbėjo G.Šmidt.

Numerologės teigimu, ilgalaikė praktika parodė, kad konservatorių partijai laimingas skaičius yra penki. „Tai, kad partijai pavyko ištraukti penktą numerį, dar nereiškia, kad visi ją palaikantys bėgs ir balsuos, anaiptol, kartais žmonės nusivylę, nežino, ar nori balsuoti, nepažįsta kandidatų. Manau, kad šiuose rinkimuose lemiantis veiksnys bus tai, kaip gerai partijoms pavyks pristatyti kandidatus“, – kalbėjo pašnekovė.

Konservatoriams laimingas 5, bet nepražūs ir su 3

Paprašyta pakomentuoti, ar antrąjį numerį ištraukusi Lietuvos socialdemokratų partija gali tikėtis sėkmės rinkimuose, numerologė sakė: „Vienam žmogui arba partijai gali būti vienas skaičius gali būti sėkmingas, o kitai partijai jis su sėkme gali neturėti nieko bendra. Dvejetas nėra pats laimingiausias socialdemokratų skaičius“.

Tėvynės sąjungai-Lietuvos krikščionims demokratams šiemet atiteko trečiais numeris ir tokį likimo pokštą pašnekovė įvertino pozityviai.  Anot jos, trejetas su penketu yra giminingi skaičiai, tad fortūnos palankumo ši partija per rinkimus tikėtis gali.

Tautininkų sąjungai – harmonijos simbolis

Anot numerologės, tam , kad prognozė būtų kuo tikslesnė, būtina žinoti datą, kada partija susikūrusi ir kokia informacija slypi jos vadovų gimimo datose.

Ketvirtu numeriu rinkimų biuleteniuose bus įrašyta Emigrantų partija. Įdomu tai, kad numerologijoje ketvertas siejamas su stabilumu. Penktasis numeris, kuris atiteko Respublikonų partijai, tradicinėje numerologijoje siejamas su sėkme ir šviesa.

Šeštą numerį ištraukusi Tautininkų sąjunga tikriausiai galės džiaugtis pusiausvyros, harmonijos, tobulumo ir švelnumo nuotaikomis per rinkimus, nes būtent šios emocijos siejamos su skaičiumi šeši. Laimės, lemties ir harmonijos skaičius septyni šį kartą slėpėsi politinės partijos „Profesinių sąjungų centras“ ištrauktame voke.

Aštuntą numerį ištraukusi Žemaičių partija gali džiaugtis, mat šis skaičius simbolizuoja dvasinių ir fizinių jėgų pusiausvyrą, galią ir nuolatinę ciklų kaitą. Burtai lėmė, kad dešimtasis numeris atiteko Kovotojų už Lietuvą sąjungai ir šį skaičių numerologai sieja su išbaigtumu, nauja pradžia.

Ar 11 numeris tikrai atneš sėkmę?

11 numerį ištraukęs Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) lyderis, Vilniaus meras Artūras Zuokas nepraleido progos pasidžiaugti, kad būtent su 11-uoju numeriu ant marškinėlių žaidė ir krepšinio legenda Arvydas Sabonis. Anot politiko, tai neabejotinai atneš sėkmę rinkimuose. Numerologijos literatūroje vienuolika kartais apibūdinamas kaip nuodėmės ir atgailos skaičius, o kartais jam priskiriamos pavojaus, konflikto, nelaimės ir kančios ženklo reikšmės.

Anot G.Šmidt, A. Zuokui tikrai pasisekė: „Šis numeris jam labai tinka. Darbo partijai garas skaičius yra 4, o „Tvarkai ir teisingumui“ – 6, o štai A. Zuokui visuomet sėkmę turėtų nešti skaičius 11“, – sakė numerologė.

12 numeris atiteko Lietuvos žaliųjų partijai ir, numerologės teigimu, šiuo atveju daug ką lems žmogiškasis faktorius, bet akivaizdu, kad tai nėra sėkmę nešantis skaičius pačiai partijai.

Vokas su velnio tuzinu kartais vadinamu skaičiumi 13 atiteko Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai. Nors dažnai sakoma, kad tai nieko gero nežadantis skaičius, vis tik Senajame Testamente skaičius trylika buvo siejamas su gerove, o kelios indėnų tautos jį laikiusius šventu ir jokių negatyvių galių jam nepriskirdavo.

„Tam, kad įsitikintumėme, ar tikrai šis skaičius laimingas ar ne, būtina paskaičiuoti ne tik tai, kas slypi po partijos gimimo dienos data, bet reikia ir atsižvelgti, kokios yra vadovo savybės“, – sakė pašnekovė.

Lenkų rinkimų akcijai – nesieks

Lietuvos lenkų rinkimų akcija rinkimų biuleteniuose bus įrašyta 14-uoju numeriu, bet, numerologės teigimu, jau dabar akivaizdu, kad sėkmė nuo šios partijos gali ir nusisukti: „Tai ne jų skaičius, jiems laimingas yra skaičius devyni. Sunku pasakyti, kaip už šią partiją bus balsuojama regionuose, bet sostinėje jai gali sektis. Daug kas priklausys nuo žmogiškojo faktoriaus.“

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovai ištraukė 25 numerį, Liberalų sąjūdis – 26, o 27-asis atiteko partijai „Drąsos kelias“. Kalbėdama apie tai, kad visos šios partijos gavo dviženklius numerius ir visi trys prasideda skaičiumi du, pašnekovė sakė: „Visuomet geriau turėti vienženklį numerį, mat dviženklis visuomet turi keletą prasmių. Skaičius yra abstrakcija, bet ją galima skaidyti į simbolius. Kai kalbame apie vieną simbolį, jis paprastai sutampa su skaičiaus vibracija ir yra stipresnis. Tai, kad visi minėti partijų numeriai prasideda dvejetu, tai verta nepamiršti, kad šis skaičius kalba apie kokią nors papildomą energiją, o juk energijų būna ir teigiamų, ir neigiamų“, – sakė numerologė ir pridūrė, kad itin seksis partijoms, kurios turi numerius 3,6,9 ir 12.

Šių metų burtų traukime 1, 18, 21 ir 23 numeriai atiteko rinkimų komitetams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.