Kas po rinkimų valdys jūsų miestą? (Tarybų sudėtys)

Lietuvos gyventojai pirmą kartą tiesiogiai rinko miesto savivaldą. Kai kurie politikos naujokai išstūmė senbuvius, tačiau rinkimai dar nesibaigė. Nemažai miestų, kurių meras paaiškės po antrojo rinkimų turo, kuris įvyks kovo 15-ąją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-04 10:55, atnaujinta 2023-03-20 15:51

Lrytas.lt savo skaitytojams pateikia savivaldybių tarybų sudėčių sąrašą. Štai kas valdys jūsų miestą ateinančius ketverius metus:

Akmenės rajono savivaldybė

Rinkimų rezultatas: reikalingas pakartotinis balsavimas. Pakartotiniame balsavime dalyvaus Vitalijus Mitrofanovas ir Apolinaras Nicius.

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija surinkusi 36,32 proc. balsų ir gavusi 9 mandatus. Į tarybą pateko: Vitalijus Mitrofanovas, Zofija Paulikienė, Tomas Martinaitis, Irina Mikulevič, Nijolė Bartkevičienė, Vaidas Vanagas, Jonas Isajevas, Vitalija Žakienė, Romualdas Norbutas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 27,1 proc. 7 mandatus. Į tarybą pateko: Apolinaras Nicius, Albinas Klimas, Martynas Nicius, Richardas Sudaris, Vladimiras Silvaško, Jolanta Ada Januitienė, Vaidotas Sungaila.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 14,2 proc. ir 4 mandatai. Į tarybą pateko: Valius Ąžuolas, Stasus Beržinis, Pranciškus Zaramba, Julija Juškienė.

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai per rinkimus surinko 6,9 pro. ir gavo du mandatus. Į tarybą pateko: Jadvyga Dunauskaitė ir Virginija Kristinaitienė.

Darbo partija surinko 6,7 proc. ir gavo 2 mandatus. Į tarybą pateko: Rima Seniūnienė ir Juozas Bučius.

Alytaus miestas

Meru be konkurencijos išrinktas buvęs Generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius.

Rinkimuose nugalėjo Visuomeninis rinkimų komitetas „Alytaus piliečiai“ surinkę 40,2 proc. balsų ir gavę 13 mandatų. Į tarybą pateko: Lina Sosunoviečienė, Virginijus Jaruševičius, Kęstutis Ptakauskas, Gintarė Rimkutė-Merčaitienė, Sigitas Leonavičius, Algirdas Gataveckas, Vilija Ramanauskienė, Marius Grišmanauskas, Tautvydas Tamulevičius, Nerijus Jauneika, Aurelijus Jaruševičius, Valė Gibienė.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 11,6 proc. balsų ir gavo 4 mandatus. Į tarybą pateko: Jurgis Krasnickas, Laimė Vincė Kirkliauskienė, Nerijus Cesiulis, Henrikas Šivokas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 8,9 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Nijolė Makštutienė, Gediminas Jegelevičius, Arvydas Švirmickas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 8,5 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Dobilas Kurtinaitis, Vytas Jazepčikas, Robertas Šarknickas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Už Alytų„ surinko 8,2 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Į tarybą pateko: Valius Mickevičius ir Tomas Pačėsas.

Darbo partija gavo 7,2 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Į tarybą pateko: Danutė Remeikienė, Kęstutis Ąžuolas.

Alytaus rajonas

Rinkimų rezultatas: reikalingas pakartotinis balsavimas. Pakartotiniame balsavime dalyvaus Aurimas Truncė ir Algirdas Vrubliauskas.

Rinkimus laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, už kuriuos balsavo 36,7 proc. rinkėjų. Jie gavo 10 mandatų. Į tarybą pateko: Algirdas Vrubliauskas, Gediminas Krasauskas, Jūratė Overaitytė, Gintautas Radžiukynas, Gintaras Chščenavičius, Dalia Kitavičienė, Stasys Supranavičius, Sergejus Rabininas, Simas Salickas, Antanas Damkus.

Darbo partija – 29,8 proc. ir 8 mandatai. Jie atiteko: Aurimui Truncei, Rasai Vitkauskienei, Justui Truncei, Vytautui Mikelioniui, Algirdui Jusui, Kęstučiui Patinskui, Raimundui Markauskui, Zitai Lukoševičienei.   Lietuvos socialdemokratų partija surinko 13 proc. balsų ir gavo 3 mandatus. Į tarybą pateko: Aloyzas Jaciunskas, Vydas Baravykas, Arvydas Balčiūnas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 5,6 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Į tarybą pateko: Petras Valkūnas ir Jonas Juravičius.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 4,9 proc. balsų ir gavo 1 mandatą taryboje. Į ją pateko Ramūnas Bielevičius.

Anykščių rajonas

Į merų rinkimų antrą turą išėjo Sigutis Obelevičius ir Kęstutis Tubis.

Rinkimus laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, surinkęs 25,6 proc. rinkėjų balsų ir gavęs 6 tarybos mandatus. Į tarybą pateko: Lukas Pakeltis, Kęstutis Tubis, Saulius Rasalas, Audrius Bitinas, Mindaugas Sargūnas, Kęstutis Indriūnas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 18,9 proc. balsų ir 5 mandatai. Į tarybą pateko: Sigutis Obelevičius, Giedrutis Klimkevičius, Dalia Kazlauskienė, Rita Kripaitienė, Gabrielė Griauzdaitė.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 18,6 proc. balsų ir 5 penkis mandatai. Į tarybą pateko: Dainius Žiogelis, Donatas Krištaponis, Viius Juodelis, Egidijus Šilaika, Alvydas Gervinskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga su 12,9 proc. rinkėjų palaikymo, gavo 3 mandatus. Į tarybą pateko: Antantas Baura, Raimondas Balsys, Algirdas Ananka.

Darbo partija surinko 7,7 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Į tarybą pateko: Vaidutis Zlatkus ir Alfrydas Savickas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „A. Liogės sąrašas, remiamas N. Puteikio“ surinko 7,1 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Į tarybą pateko: Arūnas Liogė ir Arvidas Pajuodis.

Partija Tvarka ir teisingumas surinko 4 proc. balsų ir vieną mandatą, kurį užims Vytautas Galvonas.

Birštonas

Mere išrinkta Nijolė Dirginčienė. Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija surinkusi 6,5 proc. balsų. Socialdemokratai gavo 10 mandatų taryboje. Į tarybą pateko: Vytas Kederys, Jonas Kederys, Juozas Aleksandravičius, Valentinas Vincas Revuckas, Roma Žentelienė, Birutė Magdelena Vokietaitienė, Daina Zdanavičienė, Valė Petkevičienė, Dovilė Adamonytė, KRistina Justinavičienė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 63,8 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Į tarybą pateko: Darius Šeškevičius ir Vytautas Šeškevičius.

Partija Tvarka ir teisingumas surinko 9,5 proc. balsų ir gavo 1 mandatą. Į tarybą pateko Audrius Šeržentas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 6,5 proc. balsų ir gavo vieną mandatą, kuris atiteko Ervinui Marčiulioniui.

Biržų rajonas

Dėl mero posto antrame ture susikaus Valdemaras Valkiūnas ir Irutė Varzienė.

Rinkimus laimėjo Respublikonų partija surinkusi 27,6 proc. balsų ir gavusi 7 mandatus. Į tarybą pateko: Danutė Martinkėnienė, Valdemaras Valkūnas, Ramunė Čigienė, Vilius Trečiokas, Arūnas Butėnas, Sigutis Štėmas, Linas Vaitkevičius.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 20,2 proc. balsų ir gavo 5 mandatus. Į tarybą pateko: Nijolė Šatienė, Viktoras Rinkevičius, Kęstutis Armonas, Audrys Šimas, Viktoras Kurganovas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 17,2 proc. balsų ir gavo 5 mandatus. Į tarybą pateko: Irutė Varzienė, Arūnas Anskinas, Sigutė Vižinytė, Gražina Kučinskienė, Sigitas Mitrochinas.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 13 proc. balsų ir gavo 3 mandatus. Į tarybą pateko: Leonidas Sologuboas, Dalius Jakubėnas ir Audronė Garšvaitė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 6,1 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Jie atiteko Aidui Vaitkevičiui ir Skirmantei Griciūnienei.

Darbo partija surinko 4,7 proc. balsų ir gavo 1 vietą taryboje. Ji atiteko Daliui Drevinskui.

Lietuvos centro partija gavo 1 mandatą. Išrinktas Adolfas Rinkūnas.

Druskininkai

Meru išrinktas Ričardas Malinauskas. Tarybos narių rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, surinkusi 57,6 proc. balsų ir gavusi 17 mandatų. Juos gavo Linas Urmanavičius, Vytatuas Kvedaras, Vilma Jurgelevičienė, Algimantas Stoncelis, Zenonas Streikus, ALgis Bolys, Benjaminas Čepas, Julius Matulevičius, Ronata Balkaitienė, Antanas Česnulis, Artūras Skausmenis, Vida Krisiuvienė, Nadiežda Oleinik, Inga Šinkonienė, Algimantas Šiaučiulis, Džema Kisiel, Arūnas Večkys.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 12,7 proc. balsų ir gavo 4 mandatus. Į tarybą patkeo Valdas Trinkūnas, Romualdas Domarkas, Karolis Kaklys ir Juozas Šarkus.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 9,6 proc. balsų ir gavo 3 mandatus. Juos užims Vilius Semeška, Andrius Mosiejus ir Gražutė Kuneikienė.

Elektrėnai

Mero rinkimų antrame ture susikaus Kęstutis Vaitukaitis ir Arvydas Vyšniauskas.

Tarybos rinkimuose laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinkęs 30,1 proc. balsų ir gavęs 8 mandatus. Į tarybą išrinkti: Kęstutis Vaitukaitis, Silva Lengvinienė, Virgilijus Pruskas, Zenonas Pukėnas, Danutė Baliūnienė, Dmitrijus Burkojus, Gediminas Zagorskis, Kęstutis Jasukaitis.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 21,5 proc. balsų ir gavo 6 mandatus. Taryboje sėdės Arvydas Vyšniauskas, Laimutė Ablingienė, Vilija Dobrovolskienė, Henrikas Petrauskas, Jonas Grybauskas, Audrius Jurgelevičius.

Darbo partija surinko 9,8 proc. balsų ir gavo 3 mandatus. Juos užims Vaidas Ratkevičius, Aldona Kirkliauskienė, Rimantas Edvardas Sabutis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 8,8 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Į tarybą išrinkti Viktoras Valiušis ir Ramūnas Kartenis.

Tvarka ir teisingumas rinkimuose surinko 6 proc. ir 2 mandatus. Vietas taryboje gavo Algimantas Adomaitis ir Audrius Valaiša.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Mūsų kraštas“ surinko 5,5 proc. balsų ir gavo 1 vietą taryboje. Ją užims Vytautas Vėželis.

Mandatą gavo ir Lietuvos centro partija, surinkusi 4,5 rinkėjų balsų. Į tarybą pateko Kristijonas Kameneckas.

Ignalinos rajono savivaldybė

Meru išrinktas Henrikas Šiaudinis.

Savivaldybių tarybų rinkimuose laimėjo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinkusi 50,8 proc. balsų ir gavusi 11 mandatų. Į tarybą pateko: Gintautas Kindurys, Laimutis Ragaišis, Jonas Baltakis, Marijona Lukaševičienė, Valetninas RUmbutis, Rimantas Mčys, Jonas Polito, Juozas Velička, Juozas Paukštė, Ona Zaleckienė, Jonas Alekna.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 15,1 proc. balsų ir gavo 3 vietas. Jas užims Vilius Cibulskas, Edita Brukštuvienė ir Olegas Sosunovas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 10,1 proc. balsų ir gavo 2 dvietas. Į taryąb išrinkti Vygantas Dilys ir Indrė Gruodienė.

Darbo partija surinko 7,5 proc. balsų ir gavo dvi vietas. Jas užims Manfredas Žymantas ir Alfonsas Gasparavičius.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai taryboje gavo 1 mandatą, o už juos balsavo 6,3 proc. rinkėjų. Vietą taryboje gavo Vytautas Gimžauskas.

Partija Tvarka ir teisingumas surinko 4,2 proc. rinkėjų palaikymo ir gavo 1 vietą taryboje. Išrinktas Juozas Rokas.

Jonavos rajonas

Meru išrinktas Mindaugas Sinkevičius.

Tarybos narių rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija. Ji surinko 54,1 proc. balsų ir gavo 14 mandatų. Vietas taryboje gavo: Jonas Klemensas Sungaila, Erlandas Andrejevas, Marijona Širvelienė, Alfonsas Meškauskas, Edmundas Mulokas, Povilas Garbauskas, Birutė Platkauskienė, Artūras Neimontas, Eugenijus Sabutis, Birutė Gailienė, Liudas Mediekša, Asta Sivolovienė, Jonas Kaminskas, Laurynas Gailius.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 12,8 proc. balsų ir gavo 3 mandatus. Jie atiteko Remigijui Osauskui, Kęstučiui Macioniui ir Redai Zakarauskaitei.

Darbo partija surinko 9,4 prov. balsų ir gavo dvi vietas taryboje. Jas užims Saulius Jakimavičius ir Arnoldas Linkevičius.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 6,9 proc. balsų ir gavo 2 vietas taryboje. Į ją pateko Vytautas Venckūnas ir Algimantas Dabašinskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 6,7 proc. balsų ir 2 mandatus. Vietas gavo Andrejus Štombergas ir Bronislovas Liutkus.

Partija Tvarka ir teisingumas sulaukė 4,1 proc. rinkėjų palaikymo ir gavo 1 vietą taryboje. Ją užims Juozas Jokimas.

Joniškis

Antrame merų rinkimų ture dalyvaus Gediminas Čepulis ir Liudas Jonaitis.

Tarybų narių rinkimuose laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, surinkusi 30,6 proc. balsų ir gavusi 8 vietas. Į tarybą pateko: Mindaugas Balčiūnas, Liudas Jonaitis, Romas Karūžna, Vaida Aleknavičienė, Vytautas Pakatilius, Stasė Tamulionė, Dainius Vyšniauskas, Kostas Joniškis.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 28,5 proc. balsų ir gavo 7 mandatus. į tarybą išrinkti: Gediminas Čepulis, Narsutis Boruta, Marcijonas Urmonas, Eugenijus Butkus, Aivaras Rudnickas, Vidutė Petraitienė, Petras Giržadas.

Darbo partija surinko 10,6 proc. balsų ir gavo 3 vietas taryboje. Jas užims Gintaras Gadliauskas, Romualdas Gylys, Eligijus Dargis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 7,8 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Jie atiteko Rimantei Misiūnienei ir Nijolei Valuckienei.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) turėjo 6,9 proc. rinkėjų palaikymą ir gavo du mandatus. Išrinkti Voldemaras Bandžiukas ir Benjaminas Rimdžius.

Partija Tvarka ir teisingumas surinko 5,4 proc. balsų ir gavo 1 vietą taryboje. Ją užims Edita Rudienė.

Mandatą gavo ir Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinkę 4,8 proc. balsų. Vietą taryboje gavo Rita Samienė.

Jurbarkas

Antrame merų rinkimų ture dalyvaus Ričardas Juška ir Skirmantas Mockevičius.

Tarybų narių rinkimuose laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinkęs 19,9 proc. balsų ir gavęs 5 mandatus. Į tarybą buvo išrinkti: Ričardas Juška, Gvidas Byčius, Vidmantas Juzėnas, Liudmila Norkaitienė, Remigijus Brazaitis.

Lietuvos socialdemokratų partija surinkusi 17 proc. balsų gavo 5 mandatus. Į tarybą pateko: Vida Rekešienė, Kazimieras Šimkus, Faustas Bakys, Darius Virvilas, Ilona Pocienė.

Darbo partija surinko 14,6 proc. balsų ir gavo 4 vietas taryboje. Į tarybą pateko Petras Vainauskas, Saulius Lapėnas, Vilma Venslauskienė, Romansas Dragūnavičius.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai su 11,3 proc. rinkėjų palaikymu gavo 3 mandatus. Į tarybą pateko Audronė Kurienė, Daivaras Rybakovas ir Egidijus Giedraitis.

Partija Tvarka ir teisingumas surinko 8,6 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Juos užims sutuoktiniai Algirdas Gudaitis ir Genė Gudaitienė.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Jaunoji karta“ surinko 8,4 proc. balsų ir gavo dvi vietas taryboje. Jas užims Saulius Meškauskas ir Donatas Ramanauskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 7,1 proc. balsų ir gavo 2 mandatus. Jie atiteko Kasparui Jurevičiui ir Donatui Jackiui.

Lietuvos liaudies partija surinkusi 5 proc. balsų gavo vieną mandatą. Į tarybą buvo išrinkta Zita Sorokienė.

Kaišiadorys

Antrame merų rinkimų ture dalyvaus Vytenis Tomkus ir Romualdas Urmilevičius.

Tarybos narių rinkimuose laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinkęs 31,3 proc. balsų ir gavęs 8 vietas taryboje. Jas užims Romualdas Urmilevičius, Albertas Lakštauskas, Kęstas Moroza, Gintaras Gružauskas, Juozas Matulevičius, šarūnas Čėsna, Antanas Lukoševičius ir Kristina Baniūnienė.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 25,1 proc. balsų ir gavo 7 vietas. Pateko Romualdas Kubiakas, Česlovas Neviera, Algimantas Radvila, Aidas Čėsna, Eugenijus Cikanavičius, marius Muižinikas ir Vytautas Streikauskas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai su 16,7 proc. balsų gavo 5 mandatus. Pateko Vytenis Tomkus, Kęstutis Jakelis, Saulius Pilkis, Marijonas Vaicekauskas, Daiva Nasevičienė.

Darbo partija su 7,3 proc. rinkėjų balsų gavo dvi vietas taryboje. Jas užims Arvydas Jurevičius ir Kęstutis Vytautas Meilutis.   Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 5,4 proc. balsų ir gavo vieną mandatą. Jį gavo Linas Lazauskas.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) su 4,1 proc. balsų gavo vieną vietą taryboje. Ją užims Rita Gliaudelienė.

Kalvarija

Antrame merų rinkimų ture dalyvaus Valdas Aleknavičius ir Vincas Plikaitis.

Rinkimuose laimėjo Partija Tvarka ir teisingumas surinkusi 19,3 proc. balsų ir gavusi 4 mandatus. Juos užims: Vincas Plikaitis, Algis Kaleinikas, Zigmas Grabauskas, Karolis Babeckas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 18,8 proc. balsų ir gavo 4 mandatus. Juo gavo Valdas Aleknavičius, Birutė Kažemėkaitė, Juozas Švedas ir Vytenis Skilandis.

Darbo partija su 17,6 proc. rinkėjų palaikymu gavo 4 mandatus. Juos gavo Antanas Burinskas, Rimas Sujeta, Algis Lukoševičius, Eduardas Žukauskas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 13 proc. balsų ir gavo 3 mandatus. Į tarybą išrinkti Algirdas Liutkevičius, Jonas Kazys Dzirmeika, Tajana Kulbokienė.

Lietuvos socialdemokratų partija su 11 proc. palaikymu turi 2 mandatus. Juos užims Edgaras Kabelka, Tomas Minsevičius.

Lietuvos liaudies partija turi 2 vietas taryboje, juos palaikė 7,3 proc. rinkėjų. Į tarybą išrinkti Kęstutis Bagdanavičius ir Nerijsu Šidlauskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga surinko 7 proc. balsų ir turi 1 vietą taryboje. Ją užims Vilija Remeikienė.

Kaunas

Į antrą merų turą pateko Andrius Kupčinskas ir Visvaldas Matijošaitis.

Tarybų narių rinkimuose laimėjo Visuomeninis rinkimų komitetas „Vieningas Kaunas“ surinkęs 29,6 proc. balsų ir gavęs 16 vietų taryboje. Mandatus gavo: Visvaldas Matijošaitis, Jūratė Elena Norvaišienė, Povilas Mačiulis, Dainius Matijošaitis, Benjaminas Želvys, Tomas Bagdonavičius, Visvaldas Varžinskas, Ina Pukelytė, Mantas Jurgutis, Edita Plūkienė, Aušra Papirtienė, Jonas Audėjaitis, Donatas Večerskis, Rasa Šnapštienė, Gediminas Vasiliauskas, Andrius Palionis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 23,1 proc. balsų ir gavo 13 mandatų. Juos gavo Andrius Kupčinskas, Gintarė Skaistė, Marijus Panceris, Adita Gudišauskienė, Vygantas Gudėnas, Liudas Mikalauskas, Petras Bingelis, Gediminas Budnikas, Gediminas Žukauskas, Jurgita Kupčinskienė, Loreta Kudarienė, Kęstutis Mikėnas, Jonas Koryzna.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 8 proc. balsų ir gavo 4 mandatus. Išrinkti Rimanas Mikaitis, Simonas Kairys, Ona Balžekienė ir Domas Sirgedas.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 8 proc. ji taip pat iškovo 4 mandatus. Jie atiteko Orintai Leiputei (Seimo narė, turės atsisakyti mandato), Židrūnui Garšvai, Vasilijui Popovui, Dariui Razmislevičiui.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Kaunas – kitokia Lietuva“ surinko 4,7 proc. balsų ir gavo 3 mandatus. Į tarybą pateko Kęstutis Pūkas, Kęstutis Mazurkevičius ir Petras Jakštas.

Kauno rajonas

Meru išrinktas dabartinis vadovas socialdemokratas Valerijus Makūnas.

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija (46,45 proc., 14 mandatų). Į tarybą pateko: Petras Mikelionis, Ričardas Pudževelis, Evelina Valskytė, Kęstutis Povilaitis, Lionė Pikelienė, Jonas Gurskas, Marius Norvaiša, Arūnas Bačiūnas, Jonas Mačiulis, Angelė Ščiukauskienė, Snieguolė Navickienė, Šarūnas Šukevičius, Leonardas Deglius, Eglė Rutkausikienė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (18,1 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Justinas Urbanavičius, Regina Lukoševičienė, Gvidas Rutkauskas, Česlovas Paulauskas, Laima Stankevičienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (8,58 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Gintautas Krilavičius, Dalytė Rudzevičienė, Asta Ulinskaitė.

Darbo partija (6,45 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Antanas Makarevičius, Arūnas Karlonas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (6,07 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Viktoras Pranckietis, Romas Majauskas.

Kazlų Rūda

Antrame ture dėl mero posto kausis socialdemokratas Giedrius Bielskus ir dabartinis meras Vytautas Kanevičius (Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai).

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija (28,81 proc., 6 mandatai). Į tarybą pateko: Mantas Varaška, Giedrius Bielskus, Justinas Kazla, Valdas Kazlauskas, Aušrytė Ramanauskienė, Juozas Rinkevičius.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (22,79 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Aidas Vaišnora, Vida Milda Klimienė, Reda Kneizevičienė, Alfonsas Klimas, Evaldas Silickas.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) surinko 20,5 proc., gavo 4 mandatus. Į tarybą pateko: Gintas Mocevičius, Valdas Kazlas, Vilija Kazlienė, Vytautas Kanevičius.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 12,08 proc. ir gavo 3 mandatus. Į tarybą pateko: Ramutė Vinikienė, Remigijus Navickas, Algirdas Ališauskas.

Darbo partija  5,3 proc., 1 mandatas. Į tarybą pateko: Audrius Ašmenskas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 4,20 proc. ir 1 mandatas. Į tarybą pateko: Daiva Juknevičienė.

Kelmės rajonas

Antrame ture dėl mero posto kausis dabartinis meras Vaclovas Andrulis (Lietuvos socialdemokratų partija) ir Juozas Rimkus (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga).

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija (30,02 proc., 8 mandatai). Į tarybą pateko: Vaclovas Andrulis, Irena Sirusienė, Zenonas Mačernius, Ramūnas Baranauskas, Stanislovas Baltrušaitis, Lina Balčiūnienė, Stepas Dzimidas, Zita Loseva.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (27,90 proc., 7 mandatai). Į tarybą pateko: Juozas Rimkus, Izidorius Šimkus, Gipoldas Karklelis, Albertas Brazas, Evaldas Rimkus, Romas Docius, Kristina Balsienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (16,07 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Petras Račkauskas, Kęstutis Bilius, Tomas Savickas, Dalia Balčiūnienė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (10,91 proc., 3 mandatai). Egidijus Ūksas, Stasys Lekšas, Saulius Mockus. Partija Tvarka ir teisingumas (5,1 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Vincas Metrikis.

Darbo partija (4,79 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Rimas Bertašius.

Kėdainių rajonas

Antrame ture kovoje dėl mero posto kausis dabartinė rajono merė, darbietė Nijolė Naujokienė ir Saulius Grinkevčius (Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai).

Rinkimus laimėjo Darbo partija (45,92 proc., 13 mandatų). Į tarybą pateko: Rimantas Diliūnas, Nijolė Naujokienė, Juozas Gaidamavičius, Darius Kaminskas, Arūnas Kacevičius, Juozas Baniota, Kęstutis Valionis, Vygantas Vanagas, Indrė Fiodorovas, Virmantas Ivanauskas, Stanislovas Blinstrubas, Antanas Mikalauskas, Aldona Paškevičiūtė.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) (17,80 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Saulius Grinkevičius, Virmantas Pikelis, Steponas Navajauskas, Rimantas Žirgulis, Darius Petrauskas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (9,47 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Viktoras Muntianas, Vilma Šnurevičiūtė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (8,13 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Algimantas Kižauskas, Adelė Štelmokienė.

Lietuvos socialdemokratų partija (6,94 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Jūratė Judickienė, Olga Urbonienė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (6,04 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Rimgaudas Rimošaitis, Ona Šulcienė.

Klaipėdos miestas

Rinkimuose į mero postą antrame ture susigrums dabartinis meras Vytautas Grubliauskas (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis) ir konservatorė Seimo narė Agnė Bilotaitė.

Daugiausia balsų laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (31,58 proc., 11 mandatų). Į tarybą pateko: Vytautas Grubliauskas, Simonas Gentvilas, Artūras Šulcas, Alina Velykienė, Algirdas Grublys, Judita Simonavičiūtė, Vidmantas Plečkaitis, Saulius Budinas, Vygantas Vareikis, Audrius Vaišvia, Arvydas Cesiulis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (12,31 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Agnė Bilotaitė, Laisvūnas Kavaliauskas, Rimantas Didžiokas, Arūnas Barbšys.

Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“ (11,89 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Irina Rozova, Tamara Lochankina, Vladimiras Vlasovas Aleksandras Michailovas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Puteikis plius“ (8,31 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Nina Puteikienė, Alfonsas Vildžiūnas, Ligita Girskienė.

Lietuvos socialdemokratų partija (8,07 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Lilija Petraitienė, Jonas Sąlyga, Valdemaras Anužis.

„Klaipėdos“ visuomeninis rinkimų komitetas (6,75 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Rimantas Taraškevičius, Vytautas Čepas.

Partija Tvarka ir teisingumas (4,37 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Artūras Razbadauskas, Aldona Staponkienė.

Lietuvos rusų sąjunga (4,15 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Viačeslavas Titovas.

Klaipėdos rajonas

Antrame ture kovoje dėl mero posto susigrums dabartinis meras Vaclovas Dačkauskas (Lietuvos socialdemokratų partija ir Audronė Balnionienė (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis.

Rinkimus laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (21,27 proc., 6 mandatai). Į tarybą pateko: Nerijus Galvanauskas, Dainius Šatkus, Audronė Balnionienė, Aušra Norvilienė, Eugenijus Gentvilas, Algirdas Liaudanskis.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ (18,51 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Sigitas Karbauskas, Viktoras Kura, Regina Kernagienė, Martynas Pocius, Violeta Riaukienė.

Lietuvos socialdemokratų partija (16,90 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Vaclovas Dačkauskas, Andrius Adomaitis, Jonas Dromantas, Voldimara Jasmontaitė, Albinas Klizas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (16,32 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Rūta Cirtautaitė, Česlovas Banevičius, Česlovas Tarvydas, Rasa Petrauskienė, Dalija Šeporaitienė.

Žemaičių partija (11,62 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Raimondas Simonavičius, Egidijus Skarbalius, Vaclovas Macijauskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (5,30 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Bronius Markauskas.

Darbo partija (4,34 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Andžela Šakinienė.

Kretingos rajonas Pakartotiniame balsavime renkant merą susigrums dabartinis meras Juozas Mažeika (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, 32,9 proc.) ir buvęs Seimo narys Virginijus Domarkas (Lietuvos socialdemokratų partija, 23,3 proc.).

Laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (24,46 proc., 6 mandatai). Į tarybą pateko: Juozas Mažeika, Vaidas Kuprelis, Jonas Drungilas, Raimundas Puškorius, Dangiras Samalius, Jūratė Sofija Laučiūtė.

Lietuvos socialdemokratų partija (23,49 proc., 6 mandatai). Į tarybą pateko: Valerijonas Kubilius, Virginijus Domarkas, Steponas Baltuonis, Augenija Juknevičienė, Konstantinas Skierus, Vladas Baltuonis.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (13,97 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Almantas Skruibys, Vytautas Lukauskas, Danutė Skreuibienė, Antanas Kalnius.

Darbo partija ( 12,59 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Vytautas Ročys, Antanas Puodys, Dalia Martišauskienė.

Partija Tvarka ir teisingumas (11,61 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Jolita Vaickienė, Alvydas Jonaitis, Edmundas Valantiejus.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Kretingos kraštas“ (6,05 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Darius Petreikis, Vilius Adomaitis.

Kupiškio rajonas

Antrame ture kovoje dėl mero posto susikaus konservatorius Dainius Bardauskas (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, 41,40 proc.) ir dabartinis rajono vadovas Jonas Jarutis (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga).

Rinkimus laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (30,07 proc., 8 mandatai). Į tarybą pateko: Dainius Bardauskas, Algirdas Gasiūnas, Ričerdas Kriovė, Egidijus Černius, Algirdas Valiušis, Dalia Dyrienė, Saulius Dugnas, Skaistutė Paulauskienė.

Lietuvos socialdemokratų partija (20,57 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Aurimas Martinka, Augenijus Cesevičius, Lina Kaušakienė, Rimantas Adomauskas, Zigmas Paulauskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (19,83 proc., 5 mandatai). Į tarybą pateko: Jonas Jarutis, Leonas Apšega, Vidmantas Paliulis, Gaila Matulytė, Paulius Pranckūnas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Kupiškio kraštą keiskime kartu“ (9,25 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Valentinas Beinoris, Zigmantas Aleksandravičius, Vilija Morkūnaitė.

Darbo partija (6,83 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Modestas Puišė, Virginijus Andrijauskas.

Partija Tvarka ir teisingumas (5,25 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Danas Baronas.

Lazdijų rajonas

Meru išrinktas konservatorius Artūras Margelis. Rinkimus laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (43,78 proc., 12 mandatų). Į tarybą pateko: Gintautas Salatka, Ričardas Dulskas, Vaida Gazdziauskienė, Daiva Ambrazevičienė, Juozas Patašius, Zenonas Sabaliauskas, Daiva Barkauskienė, Janina Ražukienė, Artūras Kašalynas, Kęstutis Sujeta, Egidijus Aleksonis, Artūras Čiurlionis.

Lietuvos socialdemokratų partija (14,87 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Saulius Petrauskas, Arūnas Vaišnoras, Justas Pankauskas, Joalita Lynikienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (14,11 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Valdas Petras Mikelionis, Jonas Edvardas Juodis, Dainius Žukauskas, Vitalius Simanynas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (5,83 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Benius Rūtelionis, Valdas Žička.

Partija Tvarka ir teisingumas (5,68 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Albinas Žymančius. Darbo partija (5,66 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Marija Bakšienė.

Marijampolė

Marijampolės meru išrinktas socialdemokratas Vidmantas Brazys (54,87 proc.). Antras likęs Valdas Pileckas (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai) gavo 13,40 proc. Čia vėl laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija (48,81 proc., 13 mandatų). Į tarybą pateko: Sigitas Valančius, Povilas Isoda, Irena Lunskienė, Alvydas Kirkliauskas, Karolis podolskis, Alvydas Zdanys, Ramūnas Burokas, Arvydas Bajoras, Valdas Tumelis, Darius Kemeraitis, Romualdas Makauskas, Juozas Isoda, Kęstutis Petraška.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (14,95 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Valdas Pileckas, Kęstutis Traškevičius, Andrius Vyšniauskas, Petras Pavilonis.

Darbo partija (12 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Mantas Ražinskas, Vaida Giraitytė, Mindaugas Lelešius.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (7,58 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Gediminas Akelaitis, Kęstutis Mažeika.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (6,92 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Benjaminas Mašalaitis, Artūras Venslauskas.

Partija Tvarka ir teisingumas (5,72 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Rolandas Jonikaitis, Vytatuas Narušis.

Mažeikių rajonas

Antrame ture kovoje dėl mero posto susigrums dabartinis meras Antanas Tenys (Lietuvos socialdemokratų partija, 52,03 proc.) ir Lina Rimkienė (Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, 14,69 proc.)

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija (39,43 proc., 11 mandatų). Į tarybą pateko: Antanas Tenys, Irena Macijauskienė, Laima Nagienė, Jonas Jurkus, Bronius Kryžius, Deivydas Vyniautas, Algimantas Čepys, Darius Seilius, Judyta Čejauskienė, Viktoras Bugnevičius, Darius Jarmantavičius.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (14,73 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Lina Rimkienė, Sigitas Kaktys, Pranas Trakinis, Paulius Auryla. Partija Tvarka ir teisingumas (11,68 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Kęstutis Bartkevičius, Saulius Šiurys, Sigutė Bernotienė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (7,95 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Rimantas Gramas, Andriejus Virkutis.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Kitaip“ (7,16 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Alvydas Balčiūnas, Linas Memys.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (5,36 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Virgilijus Eidimtas, Gintautas Jautakis.

Darbo partija (5,35 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Laimutė Kačerauskienė, Romas Venclovas.

Molėtų rajonas

Meru išrinktas konservatorius Stasys Žvinys (61,22 proc.). Antra likusi Seimo nario Petro Čimbaro žmona Jolita Čimbarienė (Darbo partija) surinko 14,20 proc. Rinkimus laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (45,21 proc., 11 mandatų). Į tarybą pateko: Vladas Pusvaškis, Saulius Jauneika, Algimantas Žiukas, Mindaugas Kildišius, Eglė Bareikienė, Rita Andreikėnienė, Kęstutis Grainys, Vladzė Gribėnienė, Laimutis Lapėnas, Nijolė Kimbartienė, Stasys Narkevičius.

Lietuvos socialdemokratų partija (15,01 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Stasys Bajerčius, Henrikas Ivickas, Borisas Jakovlevas, Remigijus Grigaliūnas.

Darbo partija (12,76 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Jolita Čimbarienė, Eugenijus Rinkevičius, Darius Stankevičius.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (9,57 proc., 3 mandatai). Į tarybą pateko: Dalius Daškevičius, Karolis Balčiūnas, Danielius Valiauga.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (8,23 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Juozas Kerpė, Vida Kristina Valasenkienė.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) (5,00 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Audrius Ilgevičius.

Neringa

Meru išrinktas socialdemokratas Darius Jasaitis.

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija surinkusi 55,73 proc. balsų ir gavausi 9 mandatus. Į tarybą pateko: Dovydas Mikelis, Vigantas Giedraitis, Stasys Valančius, Algimantas Vyšniauskas, Gražina Starkuvienė, Aušra Mikalauskienė, Gediminas Vaidila, Antanas Noreika, Arūnas Eimutis.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) (12,22 proc. 3 mandatai). Į tarybą pateko: Arūnas Burkšas, Aušra Feser, Valentina Burkšienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (21,01 proc. 2 mandatai). Į tarybą pateko: Andrius Bagdonas, Anrūnas Lendraitis.

Pagėgiai

Meru perrinktas „tvarkiečių“ lyderis Virginijus Komskis.

Rinkimus laimėjo „Tvarka ir teisingumas“ (53,17 proc., 12 mandatų). Į tarybą pateko: Kęstutis Komskis, Remigijus Špečkauskas, Sigitas Stonys, Vytautas Stanišauskas,Viltė Miškinienė, Darius Jurkšaitis, Alvidas Einikis, Mečislovas Ramanauskas, Ričardas Bartkevičius, Ligita Kazlauskienė, Angelė Jonikienė, Vygandas Kerpė.

Darbo partija (15,08 proc., 4 mandatai). Į tarybą pateko: Edgaras Kuturys, Algis Grublys, Vida Gečienė, Edvinas Kriščiūnas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (7,44 proc., 2 mandatai). Į tarybą pateko: Remigijus Kelneris, Petras Ubartas.

Lietuvos socialdemokratų partija (4,82 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Eugenijus Dargužas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis (4,33 proc., 1 mandatas). Į tarybą pateko: Gražina Jankauskienė.

Pakruojo rajonas

Antrame ture dėl mero posto susigrums dabartinė rajono vadovė socialdemokratė Asta Jasiūnienė ir buvęs rajono vadovas Lietuvos laisvės sąjungos atstovas Saulius Gegieckas. Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 29,77 proc. balsų ir 8 mandatus. Į tarybą pateko: Asta Jasiūnienė, Virginijus Grigonis, Virginijus Kascilevičius, Justinas Jasiukaitis, Rasutė Anušauskienė, Jonas Juozapaitis, Kazimiera Bacevičienė, Emilijus Junevičius.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga gavo 14,73 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Gediminas GRybė, Alvydas Žuvininkas, Antanas Indriulis, Rimvidas Gasparavičius.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 12,39 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Saulius Gegieckas, Artūras Jacevičius, Žydrūnas Zederštremas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 11,04 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Povilas Karvelis, Jonas Jurgeliūnas, Erika Kižienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 10,29 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Gintaras Šurna, Kęstutis Malinauskas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Kartu Pakruojo labui“ – 6,95 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Justinas Macijauskas, Romas Medzveckas.

Darbo partija – 6,69 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Vytatuas Kilčiauskas, Zenonas Pekelis.

Palangos miestas

Meru perrinktas konservatorius Šarūnas Vaitkus.   Laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 54,89 proc. balsų ir 12 mandatų. Į tarybą pateko: Mindaugas Skritulskas, Dainius Želvys, Arvydas Dočkus, Julius Tomas Žulkus, Akvilė Kilijonienė, Vaidas Šimaitis, Rimantas Antanas Mikalkėnas, Antanas Sebeckas, Bronius Vaitkus, Vytautas Korsakas, Ilona Pociuvienė, Gediminas Valinevičius.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis gavo 13,81 proc. ir 3. Į tarybą pateko: Saulius Simė, Eugenijus Simutis, Sondra Kulikauskienė.

Lietuvos socialdemokratų partija – 8,58 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Elena Kuznecova, Danas Paluckas.

Darbo partija – 5,23 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Edmundas Krasauskas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 4,54 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Irena Galdikienė.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Nepartinių palangiškių sąjūdis“ – 4,43 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Eimutis Židanavičius.

 

Panevėžio miestas

Antrame ture dėl mero kėdės susigrums Rytis Mykolas Račkauskas ir konservatorius Maurikijus Grėbliūnas.

Laimėjo Visuomeninis rinkimų komitetas „Povilas Urbšys už sąrašą Kartu“ gavo 20,44 proc. balsų ir 7 mandatus. Į tarybą pateko: Rytis Mykolas Račkauskas, Darius Viržonis, Daumantas Simėnas, Vitalija Vasiliauskaitė, Loreta Masiliūnienė, Arūnas Balčiūnas, Rimantas Ridikas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai surinko 16,49 proc. balsų ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Maurikijus Grėbliūnas, Algis Čeponis, Vitalijus Satkevičius, Vidmantas Baltramiejūnas, Petras Luomanas, Valdas Staugaitis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 12,21 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Gema Umbrasienė, Juozas Bečelis, Mantas Leliukas, Tomas Josas.

Lietuvos socialdemokratų partija – 10,79 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Povilas Vadopolas, Janina Gaidžiūnaitė, Donatas Degenis, Danutė Stanevičienė.

Darbo partija – 6,82 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Galina Kuzmienė, Alfonsas Petrauskas, Virginijus Viržintas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Mums svarbu“ – 6,52 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Kęstutis Lukoševičius, Aleksas Varna.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 5,52 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Laimutis Sėdžius, Zita Kukuraitienė.

Gintaro Šileikio visuomeninis rinkimų komitetas – 5,22 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Gintaras Šileikis, Albinas Ivonaitis.

 

Panevėžio rajonas

Mero rinkimus laimėjo valstiečių lyderis Povilas Žagunis.

Nugalėjo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, gavusi 40,17 proc. ir 11 mandatų. Į tarybą pateko: Petras Nevulis, Angelė Narbutienė, Jonas Kaušakys, Algimantas Birbilas, Vitalija Kuliešienė, Antanas Zopelis, Audrius Zalatoris, Audrius Kliučininkas, Valdas Chirvas, Povilas Nemanis, Albinas Kisielis.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 16,96 proc. balsų ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Antanas Pocius, Modestas Petrauskaitė, Jūratė Januškienė, Jonas Gritėnas, Rimantas Pranys.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 11,47 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Osvaldas Dirsė, Kazimieras Algirdas Budrys, Jonas Masiokas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 10,29 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Katinas, Dalius Dirsę, Daiva Juodelienė. Darbo partija – 5,74 proc. balsų ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Rimantas Trota.

Violetos Grigienės visuomeninis rinkimų komitetas „Drauge“ – 4,78 proc. balsų ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Violeta Grigienė.

Pasvalio rajonas

Mero rinkimus laimėjo konservatorius, dabartinis rajono vadovas Gintautas Gegužinskas.

Rinkimus laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, gavę 45,36 proc. balsų ir 12 mandatų. Į tarybą pateko: Povilas Balčiūnas, Rolandas Rastauskas, Vilhelminas Janušonis, Paulius Petkevičius, Regina Mitrienė, Viktoras Stanislovaitis, Jurgita Vaitiekūnienė, Antanas Sudavičius, Rimvydas Mitkus, Eglė Vegytė, Giedrius Umantas, Sigitas Ilgutis.

Lietuvos socialdemokratų partija gavo 18,83 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Zenonas Zimkus, Alfonsas Pulokas, Gediminas Žardeckas, Jonas Mykolas Misevičius, Vlada Ramanauskienė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 10,62 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Neringa Trinskienė, Vladas Linkevičius, Jūratė Jovaišienė.

Darbo partija – 10,08 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Rimas Želvys, Linas Kruopis. Tautininkų sąjunga – 4,70 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Nijolė Matulienė.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 4,22 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Stasys Vainauskas.

Plungės rajonas

Antrame ture dėl mero posto susirungs dabartinis rajono vadovas liberalas Audrius Klišonis ir konservatorė Asta Beierle Eigirdienė.

Pergalę švenčia Liberalų sąjūdis, gavęs 33,13 proc. balsų ir 9 mandatus. Į tarybą pateko: Audrius Klišonis, Jonas Varkalys, Audrius Misiūnas, Algirdas Pečiulis, Gintautas Vaitkevičius, Romas Remėza, Aidas Kėsas, Česlovas Kerpauskas, Tomas Raudys.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 17,19 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Asta Beierle Eigirdienė, Adomas Zamulskis, Kęstutis Buividas, Gintaras Armalis, Vaidotas Skierus.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Vieninga Plungė“ – 16,44 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Liudas Skierus, Robertas Endrikas, Raimondas Doviltis, Jolanta Skurdauskienė.

Lietuvos socialdemokratų partija – 7,55 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Albertas Krauleidis, Juozas Šlepetis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 6,76 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Andriejus Stančikas, Marijus Kaktys.

Darbo partija – 5,60 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Mindaugas Juečius.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Plungės kraštas“ – 4,63 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Julius Nekrašas.

Prienų rajonas

Antrajame merų rinkimų ture susirungs buvęs savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas (Lietuvos socialdemokratų partija) ir Loreta Jakinevičienė (partija „Tvarka ir teisingumas“).

Laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 18,74 proc. balsų ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Alvydas Vaicekauskas, Angelė Bajorienė, Vytas Bujanauskas, Algimantas Šidlauskas, Henrikas Radvilavičius.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ gavo 15,57 proc. balsų ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Loreta Jakinevičienė, Cezaras Pacevičius, Kastytis Tarasevičius, Aušra Deltuvienė.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Nepriklausomų kandidatų sąrašas Prienų kraštas“ – 12,79 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Egidijus Visockas, Rasa Ivanauskienė, Rita Keturakienė.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Už pasitikėjimą, atsakomybę ir sėkmę“ – 9,22 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Arūnas Vaidogas, Liudas Šeškuvienė, Snaiguolė Garmuvienė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 8,09 proc. balsų ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Vilionis, Martynas Butkevičius.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 7,55 proc. balsų ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Juozas Krikštolaitis, Marija Kleizienė.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 7,33 proc. balsų ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Algis Marcinkevičius, Algirdas Kederys.

Darbo partija – 5,84 proc. balsų ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Rima Zablackienė, Vytautas Martinaitis.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 4,29 proc. balsų ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Gintautas Martulis.

Radviliškio rajonas

Antrame ture grumsis buvęs meras, konservatorius Antanas Čepononis ir vicemeras Kazimieras Augulis (Lietuvos socialdemokratų partija). Laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, gavę 33,82 proc. balsų ir 9 mandatus. Į tarybą pateko: Antanas Čepononis, Jolanta Margaitienė, Darius Brazys, Jolanta Staškūnienė, Justinas Pranys, Visda Stasė Skarelienė, Vaidotas Jakavičius, Vitolis Januševičius, Irena Palionienė.

Lietuvos socialdemokratų partija gavo 23,03 proc. balsų ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Simelis, Kazimieras Augulis, Algirdas Venckus, Vida Janulaitienė, Jonas Pravilionis, Eduardas Martynkinas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 11,54 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Povilaaitis, Sigitas Zajančkauskas, Aurimas Gaidžiūnas.

Darbo partija – 9,27 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Justas Malinauskas, Jurgis Baublys, Rima Tarbūnienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 6,18 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Algimantas Ruseckas, Laisvūnas Vaičiūnas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Laimutės Šlamienės ir Algirdo Fergelio komitetas Radviliškyje „Už meilę žmogui“ – 4,40 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Algirdas Fergelis.

Raseinių rajonas

Antrame ture dėl mero posto kausis darbietis Algirdas Gricius ir socialdemokratas Liudas Kavaliauskas.

Nugalėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 25,34 proc. balsų ir 7 mandatus. Į tarybą pateko: Antanas Kilčauskas, Gediminas Kazys Galubauskas, Diana Kaupaitienė, Liudas Kavaliauskas, Ona Babonienė, Jonas Vazgys, Linas Bielskis.

Darbo partija gavo 23,52 proc. ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Romaldas Zubiela, Gitana Rašimienė, Algirdas Gricius, Vaidas Kuzmarskis, Ričardas Bartkus, Valdemaras Jacikas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 11,92 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Algimantas Mielinis, Vidmantas Karabinas, Aldona Ona Radčenko.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Rasai“ – 9,81 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Česlovas Kenstavičius, Steponas Nacius, Aurelija Rimkienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 7,36 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Rosvaldas Kunickas, Saulius Matelis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 6,51 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Andrius Bautronis, Sigitas Vaičius.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Tavo Raseiniai“ – 4,18 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Edgaras Juška.

 

Rietavas

Meru išrinktas dabartinis rajono vadovas liberalas Antanas Černeckis.

Laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, gavęs 57,77 proc. balsų ir 10 mandatų. Į tarybą pateko: Jonas Eugenijus Bačinskas, Albinas Maslauskas, Vytautas Dičiūnas, Janina Drevinskienė, Alma Lengvenienė, Saulius Jonušas, Jonas Rekašius, Virgilijus Ruškys, Albinas Bružinskis, Mindaugas Litvinas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 15,96 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Povilas Batavičius, Vytas Rutkauskas, Vilija Butkevičienė.

Lietuvos socialdemokratų partija – 12,52 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Blažaitis, Virginija Jakavičienė.

Darbo partija – 9,55 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Arturas Kungys.

Rokiškio rajonas

Į antrą turą išėjo socialdemokratas Antanas Vagonis ir buvęs rajono meras, kosnervatorius Almantas Blažys.

Triumfavo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 26,44 proc. balsų ir 7 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Vilys, Antanas Vagonis, Algis Čepulis, Tadas Barauskas, Laima Keraitienė, Stanislovas Dambrauskas, Rimantas Velykis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 17,12 proc. balsų ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Jūratė Čypienė, Almantas Blažys, Algis Kazulėnas, Stasys Meliūnas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 15,32 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Egidijus Vilimas, Albinas Urbonas, Vilius Pliuškis, Algirdas Kazinavičius.

Rokiškio krašto koalicija „Už laisvę augti“ – 13,39 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Zenonas Akramavičius, Irmantas Tarvydis, Vytautas Masiulis.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 11,53 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Gintaras Girštautas, Virginijus Lukošiūnas, Virginijus Gaučys.

Darbo partija – 11,13 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Valerijus Rancevas, Aloyzas Jočys, Vidmantas Maželis.

Skuodo rajonas

Antrame ture dėl mero posto grumsis „darbietė“ Audronė Pitrėnienė ir konservatorius Petras Pušinskas.

Laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, gavę 19,28 proc. balsų ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Gediminas Anužis, Pranas Vaškys, Petras Pušinskas, Bronislovas Anužis, Aurelijus Vaškys.

Lietuvos socialdemokratų partija gavo 16,85 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Bronislovas Stasiulis, Stanislovas Martinkus, Audronė Meškauskienė, Daiva Budrienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 12,18 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Stasys Vainoras, Tomas Kubilius, Alvydas Sėdžius.

Darbo partija – 12,11 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Stasys Gutautas, Vytautas Būtė, Daiva Jonušienė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 10,05 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Edvardas Karečka, Adomas Statkus, Kazys Viršilas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Permainų laikas“ – 8,42 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Regina Ramanauskienė, Lina Latakienė.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 8,14 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Ignas Jonušas, Rimantas Urniežis.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Jums“ – 5,87 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Levutė Staniuvienė, Liudvikas Žukauskas.

 

Šakių rajonas

Antrame ture dėl mero posto kovos dabartinis meras Juozas Bertašius (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga) socialdemokratas Bernardinas Petras Vainius.

Rinkimus laimėjo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, gavusi 38,09 proc. balsų ir 10 mandatų. Į tarybą pateko: Juozas Bertašius, Aušrelė Pukinskienė, Rima Rauktienė, Kęstutis Smirnovas, Rimantas Valiukas, Valdas Stankūnas, Paulius Puskunigis, Arūnas Tarnauskas, Mantas Puskunigis, Tautvydas Šukys.

Lietuvos socialdemokratų partija surinko 23,88 proc. balsų ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Bernardinas Petras Vainius, Algimantas Damijonaitis, Martinas Eimutis, Romas Pukinskas, Eglė Dragūnaitytė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 16,86 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Vaidas Balčiūnas, Irena Haase, Violeta Simonavičienė, Edgaras Pilypaitis, Arvydas Šlėderis.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 7,59 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Mindaugas Tarnauskas, Laurynas Suodaitis.

Darbo partija – 4,60 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Dinara Gudaitienė.

Šalčininkų rajonas

Meru perrinktas Zdzislavas Palevičius.

Nenuostabu, kad rinkimus Šalčininkuose laimėjo Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“, gavęs 76,18 proc. balsų ir 20 mandatų.

Į tarybą pateko: Josifas Rybakas, Andžejus Andruškevičius, Jaroslavas Voitechovičius, Boleslavas Daškevičius, Henrikas Tomaševičius, Tadeušas Romanovskij, Ježy Obločinskis, Natalja Gudač, Jadvyga Sinkevič, Ana Jesvilienė, Valerijus Kočanas, Tadeušas Rudzis, Marija Suchocka, Antonas Bandalevičius, Tadeušas Rusas, Kristina Marija Slavinska, Stanislavas Vencius, Viktoras Kulikas, Lilija Veršicka, Irena Svorobovič. Darbo partija gavo 7,57 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Alicija Ščerbaitė, Dalia Jankelaitienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 5,45 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Julija Mackevič.

Lietuvos socialdemokratų partija – 4,91 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Darius Skusevičius.

 

Šiaulių miestas

Antrame ture dėl mero posto susirungs Artūras Visockas (Visuomeninis rinkimų komitetas „Artūro Visocko nepartinis sąrašas“) ir Valerijus Simulikas (Visuomeninis rinkimų komitetas „Valerijaus Simulik judėjimas „Už Šiaulius“).

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 17,83 proc. ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Justinas Sartauskas, Lukas Žakaris, Domas Griškevičius, Gedeminas Vyšniauskas, Zina Žuklijienė, Jolanta Žakarienė.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Artūro Visocko nepartinis sąrašas“ gavo 12,76 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Artūras Visockas, Gintautas Lukošaitis, Irina Barabanova, Simona Potelienė, Rima Juškienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 11,98 roc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Vaidas Bacys, Gintaras Karalevičius, Artūras Kulikauskas, Arūnas Rimkus.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Valerijaus Simulik judėjimas „Už Šiaulius“ – 11,66 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Denis Michalenko, Juozas Pabrėža, Regina Kvedarienė, Pranciškus, Trijonis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 8,99 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Bartkus, Tomas Petreikis, Martynas Šiurkus.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 6,78 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Stasys Tumėnas, Arūnas Gumuliauskas.

Darbo partija – 6,74 poc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Danguolė Martinkienė, Angelė Kavaliauskienė.

Lietuvos liaudies partija – 5,61 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Andrius Šedžius, Goda Gargasaitė.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 5,23 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Daiva Matonienė, Alfredas Lankauskas.

Šiaulių rajonas

Antrame merų rinkimų ture susikaus mero pavaduotojas Antanas Bezaras (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga) ir dabartinis meras Algimantas Gaubas (Lietuvos socialdemokratų partija).

Laimėjo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, gavusi 36,22 proc. balsų ir 9 mandatus. Į tarybą pateko: Ramūnas Karbauskis, Antanas Bezaras, Arūnas Grubliauskis, Martynas Rusteika, Aurelija Rapševičienė, Rymantas Norkus, Česlovas Greičius, Vaida Gricienė, Darius Ramančionis.

Lietuvos socialdemokratų partija gavo 21,08 proc. ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Algimantas Gaubas, Vytautas Gedmontas, Irena Laurinaitienė, Vytautas Kiriliauskas, Rolandas Tamošaitis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 12,84 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Novogreckis, Alfredas Jonuška, Pranas Andruškevičius.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 10,56 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Algis Mačiulis, Regina Rupšienė, Darius Krištaponis.

Darbo partija – 9,11 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Ingrida Venciuvienė, Artūras Dunauskas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 4,95 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko:Kęstutis Lukšas.

 

Šilalės rajonas

Antrame ture dėl mero posto kausis dabartinis rajono vadovas konservatorius Jonas Gudauskas ir „tvarkietis“ Vytautas Jucius.

Laimėjo Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai, gavę 24,74 proc. ir 7 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Gudauskas, Vera Macienė, Kristina Dambrauskienė, Dainius Bergelis, Loreta Kalnikaitė, Regina Audinytė, Stasys Norbutas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ surinko 18,10 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Remigijus Žemaitaitis, Vyatutas Jucius, Tadas Bartkus, Rimantas Rimkus, Algirdas Meiženis.

„Šilališkių“ visuomeninis rinkimų komitetas – 13,19 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Raimundas Vaitiekus, Stasys Navardauskas, GIntas Navardauskas, Saulė Olendrienė.

Lietuvos socialdemokratų partija – 12,1 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Albinas Ežerskis, Virginijus Noreika, Stasys Skalauskas.

Lietuvos laisvės sąjunga – 10,9 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Valdemaras Jasevičius, Gintautas Macevičius, Algimantas Olendra.

Darbo partija – 6 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Antanas Damulis, Genovaitė Damulienė.

Šilutės rajonas

Antrame ture dėl mero kėdės rungsis dabartinis rajono meras Vytautas Laurinaitis („Tvarka ir teisingumas“) ir Arvydas Jakas (Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai).

Laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 21,4 proc. balsų ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Sigitas Šeputis, Algis Bekeris, Alfredas Stasys Nausėda, Algirdas Balčytis, Alfonsas Vanagas, Arūnas Pupšys.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ gavo 17,7 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Laurinaitis, Steponas Kazlauskas, Vaidas Bendaravičius, Vaidas Pavilonis, Gintaras Bružas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 10 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Sandra Tamašauskienė, Arūnas Kurlianskas, Zigmantas Jaunius.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 9,8 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Arvydas Jakas, Algirdas Gečas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Už žmonių valdžią“ – 9,1 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Daiva Žebelienė, Vladas Kainovaitis.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 8,6  proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Audrius Endzinas, Raimundas Ambrozaitis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 7,2 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Virgilijus Pozingis, Genovaitė Kimbrienė.

Darbo partija – 6,13 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Darijus Pundžius, Saulius Stankevičius.

Širvintų rajonas

Dėl mero posto antrame ture kausis Živilė Pinskuvienė (Darbo partija) ir socialdemokratas Andrius Jozonis.

Laimėjo Darbo partija, gavusi 42,16 proc. ir 9 mandatus. Į tarybą pateko: Živilė Pinskuvienė, Ingrida Baltušytė-Četrauskienė, Sigitas Bankauskas, Romas Zibalas, Marija Gudonienė, Rimas Stepaitis, Daiva Puzinienė, Darius Paliukėnas, Alfredas Astikas.

Lietuvos socialdemokratų partija gavo 13,16 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Andrius Jozonis, Robertas Bartulis, Anna Kuznecovienė. Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 12,38 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Kęstutis Pakalnis, Vidmantas Mateika, Jonas Purvaneckas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 10,21 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Vytas Šimonėlis, Elena Davidavičienė.

Lietuvos lenkų rinkimų akcija – 5,40 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Rasa Tamošiūnienė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 4,78 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Irena Vasiliauskienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 4,28 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Darius Valkauskas.

Švenčionių rajonas

Antrame ture dėl mero posto grumsis dabartinis rajono vadovas, „darbietis“ Vytautas Vigelis ir Rimantas Klipčius (Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai).

Laimėjo Darbo partija, gavusi 30,30 proc. balsų ir 8 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Vigelis, Vytautas Vaitkevičius, Konstantas Ramelis, Raja Krupenina, Violeta Čepukova, Vytautas Bulkas, Bronislovas Vilimas, Darius Velička.

Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“ gavo 16,68 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Antonij Jundo, Vladislavas Jedinskij, Irena Beinar, Vaclavas Vilkoit, Edvardas Voršinskis.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 15,40 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Rastenis, Vida Rastenienė, Vaclavas Gabrinovičius, Dovilė Žižienė.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 14,01 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Rimantas Klipčius, Zenonas Zenkevičius, Rimas Klipčius, Janina Deveikienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 6,33 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Kęstutis Trapikas, Kęstutis Savickas.

Lietuvos socialdemokratų partija – 5,34 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Audrius Karvelis.

 

Tauragės rajonas

Mero rinkimų antrame ture kausis dabartinis rajono vadovas socialdemokratas Pranas Petrošius ir liberalas Sigitas Mičiulis.

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 36,87 proc. ir 10 mandatų. Į tarybą pateko: Pranas Petrošius, Algirdas Mosėjus, Robertas Piečia, Rita Grigalienė, Vidas Bičkus, Stasys Lapė, Viktoras Kovšovas, Arūnas Beišys, Eugenijus Margis, Efrema Bitinienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis gavo 27,13 proc. ir 8 mandatus. Į tarybą pateko: Iveta Skurvydienė, Sigitas Mičiulis, Darius Stankus, Linas Stankus, Vilmantas Liorančas, Modestas Petraitis, Linas Janušonis, Rima Bandzinaitė-Latožienė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 9,16 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Antanas Stankus, Vytautas Navickas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 6,69 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Aušrinė Norkienė, Regina Rimkienė.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 6,06 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Silverijus Statkus, Kęstutis Petkus.

 

Telšių rajonas

Mero rinkimų antrame ture susirungs dabartinis rajono vadovas socialdemokratas Vytautas Kleiva ir „tvarkietis“ Almantas Lukavičius.

Rinkimuose nugalėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 30,85 proc. ir 9 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Kleiva, Kęstutis Gusarovas, Saulius Urbonas, Kazys Lečkauskas, Adomas Domarkas, Tomas Katkus, Stefa Naujokienė, Vilija Bačionienė, Remigijus Juška.

Darbo partija gavo 16,56 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Petras Kuizinas, Laima Jurytė-Zakarauskienė, Rimantas Adomaitis, Zenonas Mockus, Stanislovas Čekanauskas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 13,55 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Almantas Lukavičius, Kęstutis Trečiokas, Irena Skernevičiūtė, Danielius Rupšys.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 10,25 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Mantas Serva, Alfreda Tamoševičienė, Juozas Butkevičius.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 9,15 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Algirdas Tarvainis, Vytautas Rakickas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 6,61 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Artūras Domarkas, Jolanta Rupeikienė.

Visuomeninis rinkimų komitetas „A. Bacevičiaus pilietinis sąrašas“ – 5,83 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Alvydas Jokšas.

Trakų rajonas

Mero rinkimų antrame ture grumsis dabartinė rajono vadovė liberalė Edita Rudelienė ir socialdemokratas Vytautas Zalieckas.

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 24,65 proc. balsų ir 7 mandatus. Į tarybą pateko: Vytautas Zalieckas, Kęstutis Vilkauskas, Vytautas Petkevičius, Algis Ratkevičius, Aleksandras Kostevičius, Šarūnas Ūsas, Jadvyga Dzencevičienė.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis gavo 24,17 balsų ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Edita Rudelienė, Jonas Kietavičius, Jonas Liesys, Nijolė Lisevičienė, Darius Mechovskis, Sergejus Vorobjovas.

Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“ gavo 17,61 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Marija Puč, Tadeušas Tučkovskis, Teresa Solovjova, Alina Kovalevskaja, Henrikas Jankovskis.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 10,53 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Inesa Kurpiuvienė, Andrejus Prokofjevas, Vydūnas Sadauskas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 6,61 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Nijolė Romaškienė, Kęstutis Blaževičius.

Darbo partija – 4,77 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Gelena Drungilienė.

Ukmergės rajonas

Mero rinkimų antrame ture kausis „darbietis“ Rolandas Janickas ir Juozas Varžgalys (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga).

Čia nugalėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 21,57 proc. ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Valdas Petronis, Stasys Jackūnas, Rimvydas Civilka, Klavdija Stepanova, Aira Dudėnienė, Arūnas Jasaitis.

Darbo partija gavo 21,57 proc. ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Vydas Paknys, Rolandas Janickas, Darius Varnas, Arūnas Civilka, Kazys Cesevičius, Jurgita Vijūnė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga gavo 18,47 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Juozas Varžgalys, Algirdas Kopūstas, Romas Pivoras, Elena Mirinavičienė, Gintaras Plevokas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 13,07 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Agnė Balčiūnienė, Janina Galiauskienė, Juozas Galiauskas, Vytautas Česnaitis.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 6,67 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Andrius Kalesnikas, Regimantas Baravykas.

Visuomeninis rinkimų komitetas „N.Puteikio komanda“ – 4,01 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko: Nijolė Giedraitienė.

Utenos rajonas

Mero rinkimus jau pirmajame ture laimėjo dabartinis rajono vadovas socialdemokratas Alvydas Katinas.

Utenos rajone rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 38,06 proc. balsų ir 10 mandatų. Į tarybą pateko: Raimundas Čepukas, Vaidas Lankauskas, Valentinas Bubulis, Zita Ringelevičienė, Algirdas Žukas, Žydrūnas Urbonas, Darius Šinkūnas, Romualdas Kraulišas, Petras Tranauskas, Virginijus Keraminas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 17,38 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Edmundas Pupinis, Egidijus Puodžiukas, Gražina Kuliešienė, Rimantas Dijokas, Kęstutis Udras.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 13,07 proc. ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Marijus Kaukėnas, Robertas Miliauskas, Darius Pakajavas, Gediminas Valdas Griškevičius.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 10,34 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Slapšinskas, Albinas Grincevičius, Vilius Jasiūnas.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 8,96 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Vidmantas Valinčius, Liuonius Purvinis.

Varėnos rajonas

Mero rinkimuose susikaus liberalas Algis Kašėta su socialdemokratu Vidu Mikalausku.

Rinkimus laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, gavęs 35,03 proc. ir 9 mandatus. Į tarybą pateko: Algis Kašėta, Rimantas Miliūnas, Juozas Baublys, Valdas Kukulskis, Kęstutis Budėnas, Michailas Golubevas, Marijonas Čapkovskis, Genė Ramaškienė, Laima Denutienė.

Lietuvos socialdemokratų partija gavo 32,47 proc. ir taip pat 9 mandatus. Į tarybą pateko: Vidas Mikalauskas, Algis Miškinis, Adelė Ilgienė, Laima Vilbikienė, Jūratė Guogienė, Audrius Saulynas, Povilas Saulevičius, Jonas Kalanta, Angelė Malinovskienė.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 7,46 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Giedrius Samulevičius, Virginija Druskinienė.

Darbo partija – 7,01 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Virginijus Varanavičius, Virginijus Bučinskas.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) – 4,49 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko Rimantas Radžius.

Lietuvos centro partija – 4,08 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko Alvydas Valeiša.

 

Vilkaviškio rajonas

Vilkaviškio rajono meru jau pirmame ture išrinktas dabartinis rajono vadovas socialdemokratas Algirdas Neiberka.

Rinkimus laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija, gavusi 50,44 proc. ir 13 mandatų. Į tarybą pateko:Vitas Gavėnas, Saulius Vabalas, Mavliuda Melibajeva, Artūras Blauzdžiūnas, Arvydas Šlivinskas, Antanas Žilinskas, Vytautas Geležiūnas, Kazys Kiaulakis, Stanislovas Lopeta, Michailas Počepovičius, Ramūnas Puodžiūnas Kęstas Kružinauskas, Nijolė Liaudanskienė.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga gavo 12,17 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Bernardas Marčiukonis, Valdas Kamaitis, Algirdas Pilipavičius.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 11,28 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Gytis Lukoševičius, Vilmantas Šlekys, Dalius Nešukaitis.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 7,97 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Rimvydas Žiemys, Evaldas Janulionis.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Vilkaviškis 2015“ – 7,37 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Gintautas Plečkaitis, Danutė Grabauskienė. Darbo partija – 5,50 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko Edmundas Žalys.

Vilniaus miestas

Antrame ture susikaus liberalas Remigijus Šimašius ir dabartinis meras Artūras Zuokas.

Rinkimus laimėjo Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, gavęs 26,34 proc. balsų ir 15 mandatų. Į tarybą pateko: Remigijus Šimašius, Linas Kvederavičius, Vidmantas Martikonis, Vincas Jurgutis, Arūnas Šikšta, Aušrinė Armonaitė, Šarūnas Gustainis, Audronis Imbrasas, Vaidas Kukarėnas, Andrius Katinas, Mark Adam Harold, Šarūnas Skučas, Justina Kašėtienė, Vaidotas Ilgius, Rita Balčiūnienė.

Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“ gavo 17,19 proc. balsų ir 10 mandatų. Į tarybą pateko: Valdemaras Tomaševskis, Jaroslavas Kaminskis, Romualda Poševeckaja, Renata Cytacka, Edita Šiško, Dmitrijus Gneuševas, Arturas Liudkovskis, Edita Tamošiūnaitė, Gžegožas Saksonas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai gavo 14,74 proc. balsų ir 8 mandatus. Į tarybą pateko: Mykolas Majauskas, Arvydas Sekmokas, Valdas Benkunskas, Vidas Urbonavičius, Gediminas Švilpa, Paulė Kuzmickienė, Violeta Podolskaitė, Adomas Bužinskas.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) gavo 11,27 proc. balsų ir 6 mandatus. Į tarybą pateko: Artūras Zuokas, Žilvinas Šilgalis, Miroslavas Monkevičius, Algis Čaplikas, Aldona Šventivkienė, Kęstutis Nėnius. Lietuvos socialdemokratų partija – 7,86 proc. balsų ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Gintautas Paluckas, Marius Skarupskas, Juozas Olekas, Auksė Kontrimienė.

Politinė partija „Lietuvos sąrašas“ – 6,23 proc. balsų ir 4 mandatus. Į tarybą pateko: Naglis Puteikis, Darius Kuolys, Aušra Maldeikienė, Gediminas Storpirštis.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 4,65 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Petras Gražulis, Juozas Imbrasas, Rimas Andrikis.

 

Vilniaus rajonas

Mere jau pirmajame ture be konkurencijos išrinkta Marija Rekst (Lietuvos lenkų rinkimų akcija, politinė partija Rusų aljansas).

Rinkimus laimėjo Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“, gavusi 60,83 proc. balsų ir 20 mandatų. Į tarybą pateko: Česlavas Olševskis, Robertas Komarovskis, Gabrielis Janas Mincevičius, Tatjana Markova, Elžbieta Sadaiska, Michalas Treščinskis, Ana Miliuškevič, Vladislavas Kondratovičius, Aleksandras Stankevičius, Antonas Feliksas Stankevičius, Ilona Tankeliun, Teresa Demeško, Renata Sobieska-Monkevič, Zigmundas Marcynkevičius, Stanislavas Adamaitis, Stanislavas Zajankovskis, Miroslava Klim, Irena Karpavičienė, Tadeušas Andžejevskis, Elvyra Lepilova.

„Kartu – už pažangą Vilniaus rajone! Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų ir Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio koalicija“ gavo 15,42 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Gintaras Karosas, Artūras Želnys, Jonas Vasiliauskas, Petras Jurgilas, Vaidas Augūnas.

Lietuvos socialdemokratų partija – 7,65 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Stanislovas Giedraitis, Janina Lebrikienė, Algis Šatas.

Darbo partija – 6,01 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Ivanas Filipovičius, Kristyna Bortko.

Visaginas

Mero rinkimų antrame ture dalyvaus dabartinė rajono vadovė Dalia Štraupaitė ir Vitalius Besakirskas.

Rinkimus laimėjo visuomeninis rinkimų komitetas „Visaginas – tai mes“, gavęs 33,34 proc. balsų ir 9 mandatus. Į tarybą pateko: Jevgenijus Šuklinas, Ivanas Chomenko, Igoris Davidiukas, Maksimas Korotajevas, Mindaugas Mikalonis, Tamara Gaivoronskaja, Denis Naidionovas, Airida Drus, Igoris Presniakovas.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) gavo 18,83 proc. ir 5 mandatus. Į tarybą pateko: Dalia Štraupaitė, Vytautas Šlaustas, Zinaida Tresnickaja, Erlandas Galaguzas, Sergejus Kotovas.

Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicija „Valdemaro Tomaševskio blokas“ gavo 9,34 proc. ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Dmitrijus Ikonikovas, Olegas Davidiukas, Nataliya Rikosueva.

Lietuvos rusų sąjunga – 8,66 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Aleksandras Kločanas, Igoris Kraisikovas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis – 8,01 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Jonas Parfionovas, Vytautas Račkauskas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 5,25 proc. ir 2 mandatus. Į tarybą pateko: Svetlana Babujeva, Borisas Lukoškovas.

Lietuvos socialdemokratų partija – 4,46 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko Elena Čekienė.

 

Zarasų rajonas

Mero rinkimuose antrame ture dalyvaus socialdemokratas Nikolajus Gusevas ir visuomeininio rinkimų komiteto „Švari savivalda“ narė Daiva Kelečienė.

Laimėjo Lietuvos socialdemokratų partija surinkusi 20,72 proc. ir gavusi 4 mandatus. Į tarybą pateko: Nikolajus Gusevas, Petras Papovas, Ramūnas Keršys, Leonardas Bernatonis.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis surinko 17,98 proc. balsų ir taip pat gavo 4 mandatus. Į tarybą pateko: Kęstutis Stankevičius, Valdas Guobys, Remigijus Lamanauskas, Aušra Lamanauskienė.

Darbo partija surinko 17,82 roc. balsų ir taip pat gavo 4 mandatus. Į tarybą pateko: Olga Podolskienė, Rimvydas Podolskis, Arvydas Steponavičius, Virginijus Smalskis.

Visuomeninis rinkimų komitetas „Švari savivalda“ gavo 12,13 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Daiva Kelečienė, Ignas Zavadskas, Vytautas Sekonas.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 12,03 proc. balsų ir 3 mandatus. Į tarybą pateko: Violeta Barisevičienė, Arnoldas Abramavičius, Rimantas Jurevičius.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 6,57 proc. balsų ir 1 mandatą. Į tarybą pateko Gintaris Petrėnas.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ – 4,96 proc. ir 1 mandatą. Į tarybą pateko Benjaminas Sakalauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.