Elektros tilto su Lenkija projektą judina skandalingi faktai

Valstybinės svarbos energetinį projektą – elektros tiltą tarp Lietuvos ir Lenkijos – lydi skandalingi faktai. Balandžio pradžioje, nuvirtus vienai metalinei 50 metrų konstrukcijai, žuvo 29 metų elektromontuotojas. Pradėtas tyrimas, kodėl nepajudinama turėjusi būti atrama nugriuvo.

Specialistų išvadų dar nėra, tačiau gali būti, kad daugiamilijoninis projektas, kurį palaimino aukščiausi šalies vadovai, vykdomas aplaidžiai.<br>Litgrid.eu nuotr.
Specialistų išvadų dar nėra, tačiau gali būti, kad daugiamilijoninis projektas, kurį palaimino aukščiausi šalies vadovai, vykdomas aplaidžiai.<br>Litgrid.eu nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto" televizija

May 2, 2015, 8:38 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 4:17 AM

Specialistų išvadų dar nėra, tačiau gali būti, kad daugiamilijoninis projektas, kurį palaimino aukščiausi šalies vadovai, vykdomas aplaidžiai.

Žuvusiojo artimieji, „Lietuvos ryto" televizijos žinioms, pateikė šūsnį nuotraukų, kuriose matyti, kad avarijų, dar prieš žmogaus žūtį, buvo ne viena. Tačiau nuo atsakingų institucijų ši informacija buvo slepiama.

Apie tai, kad vykdant daugiamilijoninį projektą nuolat įvyksta avarijos, artimiesiems ne kartą pasakojo žuvęs 29-erių metų darbininkas.

Bendrovės „Litgrid“, atsakingos už elektros tiltą, atstovai buvo priblokšti tik iš žurnalistų sužinoję apie ankstesnes avarijas, įvykusias dar iki žmogaus žūties.

Daugiau apie tai – vaizdo reportaže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.