Perskaitęs apie verslininko nužudymą U. Kiguolis pratrūko

Pareigūnams pradėjus aiškintis 31 metų verslininko Aurimo Rapalio nužudymo aplinkybes ir motyvus socialiniame tinkle „Facebook“ užvirė aistros. Verslininkas Ugnius Kiguolis, asmeniškai pažinojęs A.Rapalį, paskaitęs komentarus internete susinervino ir negalėjo nutylėti.

Verslininkas U.Kiguolis.<br>P.Mantauto nuotr.
Verslininkas U.Kiguolis.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 1, 2015, 8:09 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 2:30 AM

Verslininkas, bendrovės „Elektroniniai sprendimai“ direktorius U.Kiguolis keleriais metais jaunesnį A.Rapalį pažinojo jau labai seniai. Abu kauniečius suvienijo patys pirmieji interneto projektai, ne vienam IT entuziastui vėliau sukrovę nemenką kapitalą.

Išreiškė pasipiktinimą

Savo „Facebook“ paskyroje U.Kiguolis negalėjo sulaikyti pykčio ir pateikė savo gyvenimo pavyzdžių.

„Man gėda už mūsų visuomenę, gėda už naujienų portalus, kurie nesugeba suvaldyti purvinų ir nepagrįstų komentarų, už žurnalistus, kuriančius skambias antraštes „trafiko“ pritraukimui. Duosiu jums pavyzdį, kuris liečia mane, jūs pagalvokite dar kartą, kur mes einame ir ką pasieksime“, – skelbė verslininkas.

U.Kiguolis skelbė, kad remią daugybę šeimų Lietuvoje, traukia jas iš bėdų: „Jose auga daug nepilnamečių vaikų. Kai kuriuos iš jų aš pažįstu asmeniškai. Tai jei vienas iš tų pažįstamų, nelaimingų, socialiai remtinų nepilnamečių būtų atėjęs pas mane naktį, aš greičiausia nieko neįtardamas būčiau įsileidęs, paklausęs kas nutiko, kuo galėčiau padėti?

Ir jei mane nužudytų, aš visų jūsų komentatorių akyse tapčiau „pederastu“, pedofilu, išnaudojančiu vaikus“, – savo paskyroje klausė verslininkas.

Kalba apie šmeižtą

„Kas jums visiems su galvom darosi, kokias jūs iliuzijas susikūrę čia skleidžiate ir šmeižiate žmogų, kuris už jus sumokėjęs daugiau mokesčių, nei dauguma iš jūsų sumokės per visą savo gyvenimą!

Jūs norite, kad Mes jums padėtume, norite, kad dalintumėmės ir šitaip mūsų negerbiate, niekinate, šmeižiate“, – toliau klausimus pylė bendrovės direktorius.

„Kiekvienas iš jūsų pasigalvokite, kodėl aš, ar bet kuris kitas, turėtų jums padėti, jus remti, skatinti, mokinti ir toliau. Šlykštu. AČIŪ už dėmesį“, – taip užbaigė savo pranešimą „Facebook“ paskyroje U.Kiguolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.