Kam rūpi mėšlas, o kam – šoviniai

Elektros šoko įtaisai, lygiavamzdžiai šautuvai su optiniais taikikliais ir šoviniai, du melžimo robotai su bandos stebėjimo sistema, šiuolaikinė šėrimo ir mėšlo šalinimo įranga...

Daugiau nuotraukų (1)

Tadas Ignatavičius

2015-11-18 08:15, atnaujinta 2017-10-04 01:24

Tai – Seimo narių pasiūlymai dėl kitų metų biudžeto projekto, kuris ima panašėti į internetinę prekybą, kai užsakytos gėrybės skubiai pristatomos į namus.

Sąrašą su pageidaujamomis prekėmis prisegė ir P.Gražulis, siekiantis, kad keliasdešimt papildomų milijonų eurų nubyrėtų į Vidaus reikalų ministerijai pavaldžių įstaigų, tarp jų ir Viešojo saugumo tarnybos, kišenę.

Paskutinės galimybės pasireklamuoti už dyką prieš būsimuosius Seimo rinkimus nutaręs nepraleisti „tvarkietis“ smulkiai išvardijo, ko trūksta, pavyzdžiui, pasieniečiams, į pageidavimų sąrašą įtraukęs uniformas, lygiavamzdžius šautuvus su optiniais taikikliais, elektros šoko įtaisus. Pastarųjų siūloma nupirkti net už 200 tūkst. eurų.

Gal tai ženklas, kad iš gėjų parado policininkų jėga išvilktas P.Gražulis daugiau nebetrukdys jiems sostinės gatvėse palaikyti tvarkos? Juk negali žinoti, ar pareigūnai tais įtaisais nepasidalys su kolegomis Vilniuje?

O A.Stulginskio universiteto poreikius itin smulkiai sudėliojo buvęs šios aukštosios mokyklos aspirantas V.Kamblevičius.

„Tvarkietis“ įsitikinęs, kad 1,5 mln. eurų būtina investuoti į naują šiuolaikišką karvidę, kurioje veiktų du melžimo robotai su bandos stebėjimo sistema, moderni šėrimo ir mėšlo šalinimo įranga, taip pat mokomasis pieno perdirbimo cechas.

Su „tvarkiečiais“ pabandė lenktyniauti ir liberalė D.Teišerskytė. Už negro palyginimą su klozetu šešėlinio kultūros ministro posto ką tik netekusi veikėja parodė išskirtinį susirūpinimą sportu.

Politikė mano, kad biudžetas būtų iškreiptas, jei jame nebūtų numatyta 10 tūkst. eurų povandeninio plaukimo sportininkus rengiančio Kauno trenerio etatui išlaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.