Gėdingą varėniškio poelgį užfiksavo filmavimo kameros

„Gal tam žmogui mano maisto produktų reikia labiau“, – liūdnai atsiduso inteligentiškos išvaizdos pensininkė. Situacija, į kurią pateko moteris, kaip ji pati sakė, buvo savotiška pamoka, kad ne visi žmonės elgiasi sąžiningai ir pilietiškai.

Varėniškė nesitikėjo, kad jos pirkinius nugvelbs piktavalis.
Varėniškė nesitikėjo, kad jos pirkinius nugvelbs piktavalis.
Vyras iš parduotuvės išėjo nešinas ir vogtu pirkinių krepšiu.
Vyras iš parduotuvės išėjo nešinas ir vogtu pirkinių krepšiu.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 18, 2016, 12:49 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 8:49 AM

Praėjusį antradienį, kovo 15-osios rytą, moteris apsipirkinėjo Varėnoje esančiame prekybos centre „Maksima“. Ji buvo nusprendusi, kad reiktų įsigyti daugiau produktų prieš artėjančias šventes. Susimokėjusi kasoje moteris pasiėmė savo asmeninius daiktus iš rakinamos spintelės ir pirkinius pasidėjo ant prie lango esančio stelažo.

Tik grįžusi namo varėniškė suprato, kad vieną pirkinių krepšį netyčia paliko parduotuvėje. Labiausiai moteriai buvo gaila, kad tame krepšyje buvo ir jos mėgstamos pirštinės. „Per daug nieko nesitikėdama po valandos grįžau į parduotuvę, bet tai, ką pamačiau vaizdo įraše, kurį man parodė apsaugos darbuotojai, paliko mane be žado“, – pasakojo ji.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip parduotuvėje stovintis vyras pamato paliktą krepšį, jis kurį laiką dairosi į kitus parduotuvės lankytojus ir galiausiai nusprendžia išeiti iš parduotuvės, tik su savimi pasiima ir moters pirkinius.

Vaizdo įraše aiškiai matyti, kaip įsitikinęs, kad niekas pirkinių krepšio nesaugo, vyras išeina iš parduotuvės nešimas dviem.

„Nesikreipiau į policiją, tik labai apmaudu, kad taip nutiko, o jei kitą kartą šis žmogus taip pat pasielgs su daugiavaikės mamos pirkiniais visai savaitei?“ – liūdnai atsiduso pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.