Paksų šuo apkandžiotos moters atsiprašė per „Facebook“

„Esu Paksų šuo Lordas, jaunas ir dar nepatyręs. Nuoširdžiai atsiprašau savo ir savo šeimininkų vardu p. Jolantos už vakarykštį savo poelgį. Pasižadu būti geras“, – toks atsiprašymas buvo paviešintas europarlamentaro Rolando Pakso socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje praėjus parai po to, kai politiko žmonos Laimos vedžiotas šuo parke apkandžiojo moterį.

R.Pakso augintis apkandžiotos moters atsiprašė socialiniame tinkle.<br>Facebook.com nuotr.
R.Pakso augintis apkandžiotos moters atsiprašė socialiniame tinkle.<br>Facebook.com nuotr.
R.Paksas atsiprašė už šuns užpuolimą.
R.Paksas atsiprašė už šuns užpuolimą.
R.Paksas su augintiniu Lordu.<br>Facebook.com nuotr.
R.Paksas su augintiniu Lordu.<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 6, 2016, 12:11 PM, atnaujinta May 26, 2017, 10:39 AM

Jauno aviganių veislės šuns apkandžiotai moteriai prireikė medikų pagalbos. Bendraudama su žurnalistais L.Paksienė kaltę pripažino ir atsiprašė už incidentą.

Nukentėjusi moteris pati į policiją nesikreipė, bet medikai ją paskiepijo nuo stabligės.

Toks politiko poelgis neliko nepastebėtas ir šmaikštuolių, kurie juokavo, kad toks atsiprašymas reiškia, kad socialinio tinklo paskyrą administruoja pats Lordas.

Kiti komentatoriai žarstė komplimentus politiko šeimos augintiniui ir diskutavo apie įvykio aplinkybes. Viena iš versijų, kad aviganis užpuolė moterį dėl to, kad ši rankose laikė savo spanielių veislės šunį.

Anot viešosios tvarkos skyriaus specialistų, šunis viešose vietose privaloma vedžioti su pavadėliu, o kovinių veislių – dar ir su antsnukiu. Paleisti nuo pavadžio galima tik specialiose šunų vedžiojimo aikštelėse. Už nusižengimą gresia bauda nuo 29 iki 116 eurų.

Pirmą kartą galima skirti administracinį nurodymą, o jei jau kilo grėsmė, pavyzdžiui, sužalotas žmogus, bauda – nuo 144 eurų iki 289 eurų su šuns konfiskacija arba be jos“, – apie galimas bausmes Paksams pasakojo Vilniaus viešosios tvarkos skyriaus atstovas Darius Mitrofanovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.