R. Kurlianskio advokatas: „Kažkas klaidina teisėsaugą“

[[ge:lrytas:lrytas:1374661]]

R.Kurlianskis kol kas lieka suimtas.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
R.Kurlianskis kol kas lieka suimtas.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
R.Kurlianskio advokatas K.Pėdnyčia sako, kad jo ginamasis su kyšiu E.Masiuliui neturi nieko bendro.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
R.Kurlianskio advokatas K.Pėdnyčia sako, kad jo ginamasis su kyšiu E.Masiuliui neturi nieko bendro.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 23, 2016, 7:34 AM, atnaujinta May 24, 2017, 3:13 PM

„Aš kalbu, kad mano ginamasis su šitais pinigais, tuo labiau kaip kyšio dalyko, neturi nieko bendro. Yra kažkieno interesas – buvo pirmiausia ir tebėra – klaidinti teisėsaugą. Na, ko gero, pavyko. Bent jau pradžiai“, – LRT televizijos laidai „Savaitė“ sakė K.Pėdnyčia.

Teisėsauga tiria įtarimus, kad R.Kurlianskis galėjo perduoti buvusiam Seimo nariui ir buvusiam Liberalų sąjūdžio pirmininkui E.Masiuliui apie 100 tūkst. eurų kyšį. R.Kurlianskis buvo sulaikytas gegužės 12 dieną, jam pateikti kaltinimai papirkimu ir prekyba poveikiu, Vilniaus apylinkės teismo sprendimu jis suimtas 20 parų.

Vilniaus apygardos teismas pirmadienį nagrinės R.Kurlianskio skundą dėl jam skirtos kardomosios priemonės.

Skundą nagrinės teisėjas Ernestas Rimšelis. Apygardos teismo nutartis dėl kardomosios priemonės bus galutinė ir neskundžiama.

„Mes prašome panaikinti nutartį, nes manome, kad suėmimas paskirtas nepagrįstai, be pakankamo pagrindo. Teismas gali tenkinti mūsų skundą arba tenkinti iš dalies“, – BNS yra sakęs vienas iš suimtojo advokatų Romualdas Mikliušas.

R.Kurlianskis yra kelias televizijas valdančio „Laisvo ir nepriklausomo kanalo“ grupės valdybos pirmininkas ir naujienų portalą alfa.lt valdančios „Alfa Media“ valdybos pirmininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.