A. Butkevičius apie teisėsaugą: „Geriau vėliau, nei niekada“

Buvusį Liberalų sąjūdžio vadovą Eligijų Masiulį iš posto išvertęs kyšininkavimo skandalas plečiasi ir teisėsaugos akiratyje atsidūrė ir kitų partijų politikai. Šio skandalo fone prabilta ir apie partijų finansavimo tvarką ir pokyčius.

A.Butkevičius teigė,kad Vyriausybė nesikiša į teisėsaugos darbą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Butkevičius teigė,kad Vyriausybė nesikiša į teisėsaugos darbą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-02 08:21, atnaujinta 2017-05-23 08:26

Premjeras Algirdas Butkevičius „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ kalbėdamas apie diskusijas dėl partijų finansavimo, buvo kategoriškas: „Nepritarsiu, kad juridiniams asmenims būtų leista finansuoti politines partijas. Politinių partijų finansavimas turi būti tik iš valstybės biudžeto, viskas turi būti vieša ir skaidru. Turi būti matoma, kiek ir kam pinigų buvo išleista.“

Paklaustas, kaip vertina pastaruoju metu suaktyvėjusius teisėsaugos veiksmus, premjeras sakė: „Tai teigiamas žingsnis. Aktyvus teisėsaugos institucijų darbas prasidėjo neseniai, bet geriau vėliau, nei niekada. Ši Vyriausybė į institucijų veiklą nesikiša. Tikimės, kad šitos problemos per tam tikrą laikotarpį tikrai išsispręs“, – kalbėjo A.Butkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.