Į Seimą bando patekti ir K.Komskio sūnus

Į skandalus įklimpusio „tvarkiečio“ ir Seimo vicepirmininko Kęsto Komskio sūnus Kęstutis taip pat bando patekti į Seimą su partija „Tvarka ir teisingumas“. Vienmandatėje Jurbarko-Pagėgių apygardoje jis liko penktoje vietoje, tačiau buvo prašoma perskaičiuoti rinkimų balsus.

Į skandalus įklimpusio „tvarkiečio“ ir Seimo vicepirmininko Kęsto Komskio sūnus Kęstutis taip pat bando patekti į Seimą su partija „Tvarka ir teisingumas“.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Į skandalus įklimpusio „tvarkiečio“ ir Seimo vicepirmininko Kęsto Komskio sūnus Kęstutis taip pat bando patekti į Seimą su partija „Tvarka ir teisingumas“.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2016, 10:21 PM, atnaujinta May 10, 2017, 10:47 PM

Vicepirmininko sūnus Pagėgių savivaldybės narys K.Komskis po pirmojo rinkimų turo liko penktoje vietoje ir surinko kiek daugiau nei 11 proc. rinkėjų balsų.

Sociademokratas Bronius Pauža ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas į Seimą Antanas Kliunka pageidavo balsų perskaičiavimo toje apygardoje.

„Vienmadatėje Pagėgių-Jurbarko apygardoje prašė atlikti negaliojančių biuletenių grafologinę eskspertizę, nes stebėdamas balsavimą pastebėjo, kad biuleteniai buvo žymėti vienu specifiniu braižu“, – pranešė VRK narys Donatas Laurinavičius.

Buvo gautas komisijos paaiškinimas iš Jurbarko-Pagėgių apygardos. Jie nurodė, kad buvo perskaičiuoti visos apygardos biuleteniai. Tie biuleteniai, kurie kėlė abejonių, buvo balsuojama dėl jų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.