Savaitei prapuolusios jaunuolių poros istorija: norėjo pasivažinėti po Lietuvą

Aiškėja daugiau detalių apie beveik savaitę ieškotos jaunuolių poros nuotykius. Pasirodo, jie žinojo, jog buvo ieškomi, tačiau, atrodo, jiems tai buvo nė motais.

Šešias paras. Tiek laiko artimieji ir policijos pareigūnai nežinojo, kur dingo šešiolikmetė šilališkė. Jos paieška buvo paskelbta šeštadienį. Tą patį šeštadienį artimieji pasigedo ir 21-erių Tautvydo Čiulkevičiaus.<br>„Facebook“ nuotr.
Šešias paras. Tiek laiko artimieji ir policijos pareigūnai nežinojo, kur dingo šešiolikmetė šilališkė. Jos paieška buvo paskelbta šeštadienį. Tą patį šeštadienį artimieji pasigedo ir 21-erių Tautvydo Čiulkevičiaus.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 1:37 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:11 AM

Šešias paras. Tiek laiko artimieji ir policijos pareigūnai nežinojo, kur dingo šešiolikmetė šilališkė. Jos paieška buvo paskelbta šeštadienį. Tą patį šeštadienį artimieji pasigedo ir 21-erių Tautvydo Čiulkevičiaus.

Paskutinį kartą artimieji su iš Plungės kilusiu ir Klaipėdoje dirbančiu vaikinu bendravo šeštadienį apie 19 val. Tada vaikinas draugui sakė, kad yra Palangoje ir jau ketina grįžti į Klaipėdą. Po skambučio ryšys su juo nutrūko.

Jaunuoliams prapuolus paaiškėjo, kad jie yra pora ir dingo kartu. T.Čiulkevičiaus ir nepilnametės merginos artimieji ir pareigūnai dėjo visas pastangas, kad jie būtų rasti, tačiau paieškos buvo bevaisės.

Ir štai ketvirtadienio pavakare jie patys prisistatė į vieną iš Kaune esančių policijos komisariatų. Abu sveiki ir gyvi.

„Kiek man sakė tyrėjas, jie žinojo, kad jų yra ieškoma, bet norėjo pasivažinėti. Jie važinėjosi po įvairius Lietuvos miestus ir vėliau patys atvyko į Kauno policijos komisariatą.

Kiek žinau, ir jų automobilis sugedo, dėl to artimieji turėjo atvažiuoti jų parsivežti“, – pasakojo Šilalės policijos komisariato atstovė spaudai Rūta Janavičiūtė.

Kaip pasakojo R.Janavičiūtė, ikiteisminis tyrimas Šilalės policijos komisariate buvo pradėtas tik dėl nepilnametės moksleivės dingimo. Ji penktadienį dalyvavo keturiose pamokose, po jų mokykloje buvo ilgoji pertrauka. Po pertraukos mergina į pamokas nebegrįžo.

Vėliau paaiškėjo, kad ji yra su pilnamečiu vaikinu. Tiesa, tiek mergina, tiek su ja buvęs 21 metų jos draugas atsakomybės išvengs. Šiuo metu jie abu grįžo į šeimas.

„Jokių kitų ikiteisminių tyrimų nėra pradėta. Kol kas nėra gauta jokių skundų, bet kaip bus ateityje, neaišku“, – sakė R.Janavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.