Pamatykite: Ramūno Karbauskio žmona Lina sportuoja ir mėgaujasi gyvenimu

Kruopščiai nuo visuomenės akių slėpta Ramūno Karbauskio žmona Lina mėgaujasi gyvenimu ir niekur nesislapsto. Ispanijoje gyvenanti lietuvė aktyviai sportuoja ir nevengia viešumos.

Rugpjūčio mėnesį L.Karbauskienė dalyvavo sportiniame žygyje dviračiais po Norvegiją.<br>Ch.Weytmans nuotr.
Rugpjūčio mėnesį L.Karbauskienė dalyvavo sportiniame žygyje dviračiais po Norvegiją.<br>Ch.Weytmans nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-28 18:00, atnaujinta 2018-02-09 20:24

Antroji R.Karbauskio žmona 43 metų verslininkė Lina Karbauskienė jaučia aistrą dviračių sportui ir su komanda keliauja po įvairias šalis. Rugpjūčio mėnesį ji dalyvavo sportiniame žygyje dviračiais po Norvegiją ir numynė ne vieną šimtą kilometrų.

Beveik dvi savaites moteris kartu su septyniais dviratininkais aplankė įspūdingiausias Norvegijos vietas ir įsiamžino nuostabaus kraštovaizdžio apsuptyje. Nuotraukose užfiksuota, kaip moteris mėgaujasi žygiu ir kelione.

Lietuvos valdžios vairą perėmęs „valstiečių“ partijos lyderis R.Karbauskis noriai diskutuoja apie Lietuvos politiką, verslą, tačiau vieša paslaptis, kad apie savo šeimą vengia kalbėti. Taip jis esą nori apsaugoti savo šeimą nuo tykančių pavojų ir neigiamos informacijos.

Gyrė sutuoktinę

Portalo lrytas.lt pakalbintas R.Karbauskis pripažįsta, kad jo žmonai Linai sportas yra labai svarbus ir ji pasinėrusi į šią sporto šaką.

Paklausus, ar ji profesionali sportininkė, ar priklauso mėgėjų lygai, R.Karbauskio vertinimai buvo labai aukšti: „Jei jūs per dieną nuvažiuotumėte 300 kilometrų be sustojimų, tai tikriausiai sakytumėte, kad ne mėgėja. Ji tai gali ir turi ne vieną (apdovanojimą – Red.). Ji galėtų laisvai įveikti triatlono trasą“, – sutuoktinę gyrė R.Karbauskis.

Politikas atviravo, kad dviračių sportas jo nedomina, todėl pamatyti kartu su žmona minant dviračius nėra galimybių.

„Aš, kaip ir daugelis lietuvių, žaidžiu krepšinį. Taip pat žaidžiu šaškėmis – tai darau profesionaliai ir esu šio žaidimo profesionalas“, – teigė R.Karbauskis.

Tiki, kad vaikai grįš į Lietuvą

Seimo narys pirštu bedė į mokyklas ir mano, kad nepakankamai dėmesio skiriama vaikų sportui.

„Jei žiūrėtume į fizinį vaikų aktyvumą, tai jis nepakankamas. Ypač žiūrint į vyresnių klasių moksleivius aiškiai matyti ir jų fizinis parengimas. Profesinėse mokyklose sportas yra neprivalomas, o ir aukštosiose mokyklose panaši situacija.

Manau, kad, norėdami išauginti sveiką žmogų, mes turime nuo mažų dienų rūpintis, kad būtų pakankamai fizinio aktyvumo. Kai mažėja sportinis aktyvumas, tai labai brangiai kainuoja augantiems vaikams – antsvoris, ligos ir kiti dalykai. Sveika gyvensena – labai svarbus dalykas“, – sakė R.Karbauskis.

„Valstiečių“ vedlys apie šeimą daugiau nebuvo linkęs atvirauti. Ne kartą žurnalistams jis sakė, kad Seimo nariai neprivalo šeimos vesti į viešumą.

Partijos narius jis protino, kad gerai pagalvotų praverdami savo namų duris gyvenimo būdo laidoms. „Jūs turite teisę to nedaryti. Mano pasirinkimas buvo to nedaryti, aš dėl to nesigailiu“, – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje yra kalbėjęs R.Karbauskis.

Du sūnus – Justiną ir Mantą – turintis R.Karbauskis portalui lrytas.lt pripažino, kad jie studijuoja užsienyje, bet viliasi, jog vėliau grįš gyventi į Lietuvą. Juolab kad vyresnysis sūnus ketina kurti šeimą su mergina, kuri užaugo Kuršėnuose.

Politikas aiškino, kad stengėsi, jog jo vaikai būtų sąžiningi ir geri žmonės, mokėtų lietuvių kalbą ir istoriją. „Man dėl savo vaikų tikrai ne gėda ir jie tarnaus Lietuvai“, – patikino R.Karbauskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?