Ramūnas Karbauskis rūpinasi Lietuva, jo žmona Lina – savimi

Kol „valstiečių“ vedlys 47-erių Ramūnas Karbauskis bando pagerinti Lietuvą, ketveriais metais jaunesnė jo žmona Lina Karbauskienė, įsikūrusi Ispanijoje, regis, labiau rūpinasi savimi.

Netgi po sunkių dviračių žygių L.Karbauskienė nepraranda geros nuotaikos.<br>Ch.Weytsmano („Big Cycling“) nuotr.
Netgi po sunkių dviračių žygių L.Karbauskienė nepraranda geros nuotaikos.<br>Ch.Weytsmano („Big Cycling“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 2, 2017, 8:06 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:53 PM

Nors R.Karbauskis apie atskirai gyvenančią sutuoktinę viešai ničnieko nekalba, lrytas.lt pavyko išsiaiškinti, kad ši moteris – aistringa dviratininkė, per metus ji numina po keliolika tūkstančių kilometrų.

Verslininke vadinama L.Karbauskienė gyvena Ispanijoje, Blaneso mieste, ir aktyviai sportuoja. Ji yra tarptautinio dviratininkų klubo „Big Cycling“ narė. Šiam klubui priklauso daugiau kaip 5 tūkst. žmonių.

„Big Cycling“ rengia žygius įvairių Europos šalių keliais, daugiausia – kalnuotomis vietovėmis.

Pavyzdžiui, šių metų rugpjūtį L.Karbauskienė kartu su septyniais dviratininkais beveik dvi savaites keliavo po Norvegiją.

Portalo lrytas.lt paklaustas, ar tokius sunkius žygius įveikianti jo sutuoktinė yra profesionali sportininkė, R.Karbauskis atsakė: „Jei jūs per dieną nuvažiuotumėte 300 kilometrų be sustojimų, tai tikriausiai sakytumėte, kad ne mėgėja.“

Tačiau politikas prisipažino, kad dviračių sportas jo nedomina: „Aš, kaip ir daugelis lietuvių, žaidžiu krepšinį. Taip pat žaidžiu šaškėmis – tai darau profesionaliai ir esu šio žaidimo profesionalas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.