Ramūnas Karbauskis ir Greta Kildišienė teisinasi, o internetas ūžia

Paskelbus apie paslaptingus R.Karbauskio ir jo pavaduotojos G.Kildišienės ryšius, apie jos vairuojamą automobilį, kuris priklausė R.Karbauskio valdomam „Agrokoncernui“, socialiniuose tinkluose kilo sujudimas.

Ramūnas Karbauskis ir Greta Kildišienė teisinasi, o internetas ūžia.<br>Montažas
Ramūnas Karbauskis ir Greta Kildišienė teisinasi, o internetas ūžia.<br>Montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2017, 2:57 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 8:10 PM

Klausydami „valstiečių“ spaudos konferencijų ir viešų pasiaiškinimų žiniasklaidoje, gyventojai „Facebook“ tinkle platino juokingas nuotraukas ir pašiepiančius vaizdus.

„Lietuvos rytas“ pirmasis praėjusį šeštadienį atskleidė keletą faktų apie G.Kildišienę ir R.Karbauskį.

Paaiškėjo, kad Seimo narė naudojosi milijonieriui R.Karbauskiui priklausančio Agrokoncerno automobiliu „Range Rover“, tačiau niekur nebuvo to deklaravusi.

Kilus rezonansui visuomenėje dėl Seimo narės ryšių su „Agrokoncernu“ ir galimų neteisėtų pajamų, G.Kildišienė pranešė, kad jos giminaitis nutraukia išperkamosios nuomos sutartį, o ji įsigis nuosavą automobilį.

Vėliau partijos vicepirmininkė R.Baškienė patvirtino, kad automobilį nuomoja G.Kildišienės mama, per mėnesį už jį moka 1000 eurų įmoką.

Be to, kaip kandidatė į Seimą pernai pateikusi biografiją Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) ji nurodė, kad buvo įstojusi į Vilniaus kolegijos Teisės fakultetą. Tačiau „Lietuvos rytas“ išsiaiškino, kad tokio fakulteto šioje aukštojoje mokykloje apskritai nėra. Tuomet G.Kildišienė teisinosi, kad buvo techninė klaida ir ji studijavo Teisės ir verslo kolegijoje Teisės fakultete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.