Aušra Maldeikienė atskleidė, kad Ramūnas Karbauskis melavo

Parlamentarė Aušra Maldeikienė pirmadienį paskelbė gavusi atsakymą iš Lietuvos banko, kuriame teigiama, kad Agrokoncernas praėjusiais metais sudarė tik vieną sutartį dėl automobilio pardavimo. Tai reiškia, kad Ramūnas Karbauskis melavo.

Aušra Maldeikienė atskleidė, kad Ramūnas Karbauskis melavo.<br>Montažas
Aušra Maldeikienė atskleidė, kad Ramūnas Karbauskis melavo.<br>Montažas
Aušra Maldeikienė atskleidė, kad Ramūnas Karbauskis melavo.<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Maldeikienė atskleidė, kad Ramūnas Karbauskis melavo.<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Maldeikienė atskleidė, kad Ramūnas Karbauskis melavo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė atskleidė, kad Ramūnas Karbauskis melavo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 2:49 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 4:05 AM

Lietuvos bankas patvirtino, kad R.Karbauskis spaudos konferencijos metu melavo. Lietuvos bankas paneigė sausio 17 dieną spaudos konferencijos metu Seimo nario R. Karbauskio viešai paskleistą informaciją, kad išperkamoji automobilių nuoma su įmone nesusijusiems fiziniams asmenims yra įprastinė UAB „Agrokoncernas“ įmonės praktika.

Spaudos konferencijos Seime sausio 17 dieną metu R. Karbauskis tvirtino, kad „tai yra normali praktika, išperkamosios nuomos sutartis, palūkanos ir visa kita, kaip priklauso, tokių žmonių, kaip Greta Kildišienė, mūsų verslo praktikoje yra šimtai tūkstančiai“.

Lietuvos bankas teigia, kad jis gavo Bendrovės paaiškinimą, jog 2016 metų vasario 10 dieną sudaryta ir 2017 metų sausio 17 dieną nutraukta pirkimo-pardavimo išsimokėtinai sutartis buvo vienkartinė ir tokio pobūdžio sutarčių su fiziniais asmenimis įprastinėje savo veikloje UAB „Agrokoncernas“ nesudarinėja. Pagrindinė šios bendrovės veikla yra prekyba trąšomis ir kitomis žemės ūkio veiklos priemonėmis ir paslaugomis.

Išnagrinėjęs UAB „Agrokoncernas“ pateiktus paaiškinimus bei informaciją, susijusią su bendrovės veikla, Lietuvos bankas teigia, jog neturi pagrindo laikyti šios įmonės vartojimo kredito davėju. Tuo pačiu, paneigiama ir R. Karbauskio melaginga informacija, jog bendrovė vykdė nuolatinę išperkamosios nuomos veiklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.