Pavaldiniai verčia Vyriausybės kanclerę Mildą Dargužaitę, o ji – muistosi

Po Vyriausybės kanceliarijos darbuotojų pasirašytos peticijos ir prašymo premjerui Sauliui Skverneliui pagalvoti, ar kanclerė Milda Dargužaitė toliau gali vadovauti, ji Seime bėgo nuo žurnalistų ir vengė atsakymų.

M.Dargužaitė nepanoro bendrauti su žurnalistais.
M.Dargužaitė nepanoro bendrauti su žurnalistais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2017, 11:26 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:16 PM

Seimo Audito komiteto posėdyje trečiadienį dalyvavusi M.Dargužaitė nepanoro atsakyti į žurnalistų klausimus dėl pavaldinių peticijos. „Ar darbuotojai gali būti patenkinti, jeigu daroma reforma?“ – bėgdama nuo klausimų tik klausė Vyriausybės kanclerė.

Ji nenorėjo vertinti peticijoje išdėstytų priekaištų, nes esą jos nematė. „Ne, nekalbėjome“, – sakė M.Dargužaitė, paklausta, ar su premjeru ji kalbėjo dėl tolesnio pareigų ėjimo.

Apie 70 peticiją pasirašiusių darbuotojų skundėsi premjerui, kad jie nuolat patiria stresą dirbdami su M.Dargužaite. Ji nevaldo emocijų ir nesigilina į pateiktus dokumentus.

Paaiškėjo, kodėl premjeras S.Skvernelis buvo toks rūstus kalbėdamas apie Vyriausybės programos įgyvendinimo priemonių planą – pasirodo, jis buvo kurpiamas ne itin sklandžiai.

Koalicijos partneriams Vyriausybėje pirmadienį pristatytas jos darbų plano juodraštis jau sulaukė gana prieštaringų atgarsių, bet ne mažiau intriguojantys ir šio dokumento rengimo užkulisiai.

Kaip pavyko sužinoti „Lietuvos rytui“, nuo plano, kuris koalicijos partneriams pateiktas visiškai žalias, rengimo į šalį buvo pastūmėta Vyriausybės kanclerė M.Dargužaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.