Vytautas Bruveris: nusižengiau ir už tai atsakysiu

Ką gi, nutekėjus šiek tiek vandens po kone pačiose švenčių išvakarėse įvykusio gėdingo incidento, kai buvau sulaikytas neblaivus prie vairo, turiu ir aš pats pasisakyti dėl to, kas įvyko ir kaip iš antraščių rašytojo pats tapau jų herojumi.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2017, 2:26 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 3:29 AM

Nesirengiu nieko neigti ar mėginti kaip nors tušuoti bei dailinti to, kas įvyko, kaip to neketinau daryti ir nuo pat pirmosios akimirkos, kai buvau sustabdytas.

Pilną ir visišką atsakomybę dėl savo veiksmų prisiėmiau iš karto. Tad ir dabar galiu tik konstatuoti, kad tai – viena tų situacijų, kai garbę ir orumą žeminantys faktai, kuriuos pirmiausia paskelbė pati teisėsauga, visiškai atitinka tikrovę.

Taip pat noriu padėkoti policijai, laiku ir profesionaliai atlikusiai savo darbą – sulaikiusiai tą, kuris turėjo, tačiau nesugebėjo sulaikyti pats savęs, ir galbūt užkirtusiai kelią tikrai nelaimei, per kurią galėjau nukentėti ne tik aš, bet ir kiti.

Dabar gi už savo visiškai nepateisinamus ir blaiviu protu nesuvokiamus veiksmus turėsiu atsakyti tik aš pats, ką ir esu pasirengęs padaryti.

--------------

Ketvirtadienį, kovo 10 dieną, apie 23 val. 20 min., Panevėžyje, Ramygalos g., buvo sustabdytas politikos apžvalgininko Vytauto Bruverio (gim. 1974 m.), vairuojamas automobilis „VW Lupo“. Vyrui alkoholio matuokliu nustatytas 1,80 prom. girtumas, jis buvo sulaikytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.