Apie Seimo narį ištikusią nelaimę „valstiečiai" nepranešė tris mėnesius

Beveik tris mėnesius. Tiek laiko, Seimo internetinio puslapio duomenimis, plenariniuose posėdžiuose nedalyvavo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos narys Alfredas Stasys  Nausėda. Parlamentaras posėdyje paskutinį kartą dalyvavo kovo 30-ąją, o paskutinis jo siūlomas įstatymo pakeitimas įregistruotas kovo 31-ąją. 

 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 A.S.Nausėdą balandžio 2-ąją ištiko insultas.<br> T.Bauro nuotr.
 A.S.Nausėdą balandžio 2-ąją ištiko insultas.<br> T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
 T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 4:18 PM, atnaujinta Jun 16, 2017, 9:14 PM

    Apie tai, kad Seimo nario nėra posėdžiuose, „valstiečių“ atstovai neskelbė. Taip pat nepranešė ir kad A.S.Nausėdą balandžio 2-ąją ištiko insultas. Nors šiuo metu parlamentaras sakė besijaučiantis geriau, kada grįš į darbą Seime, dar neaišku. 

    „Valstiečių“ frakcijos seniūno pavaduotojas Virginijus Sinkevičius sakė, kad frakcijos vadovybei buvo žinoma, ir kad sušlubavo A.S.Nausėdos sveikata, ir pastebėjo, jog kolegos nėra Seimo, frakcijos posėdžiuose.

    Seimo Etikos ir procedūrų komisijos sekretoriatas patvirtino, kad A.S.Nausėda praleido posėdžius, jam suteiktas nedarbingumas, todėl nedalyvavimas posėdžiuose yra pateisintas. 

    Namuose ištiko insultas

    „Mes visi šiame gyvenime esame pažeidžiami. Mane pakirto liga. Balandžio 2 dieną, sekmadienį, man bebūnant namuose taip atsitiko, kad mane greitąja išvežė į Jūrininkų ligoninę. Mane ištiko insultas“, - pasakojo A.S.Nausėda.

    Po to, kai politiką ištiko insultas, problemos nesibaigė. Parlamentaras sakė, kad jam buvo sutrikęs ir širdies ritmas, kurį atkūrė Santaros klinikų medikai. Birželio pabaigoje Seimo nariui bus atliekami papildomi tyrimai, kurie parodys, kokia bus tolesnė gydymo eiga. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.