Greta Kildišienė apie savo gyvenimą prabilo knygoje

Aiškėja, ką veikė Seimo nario mandato po kilusio skandalo prieš keletą mėnesių atsisakiusi Ramūno Karbauskio bendražygė Greta Kildišienė. Moteris parašė knygą, kuri netrukus turėtų pasirodyti knygynų lentynose. „Atvirai“ – tokį intriguojantį pavadinimą politikė parinko savo knygai.

Greta Kildišienė išleido knygą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Greta Kildišienė išleido knygą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 G.Kildišienė išleido knygą.
 G.Kildišienė išleido knygą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 3, 2017, 12:47 PM, atnaujinta Jul 3, 2017, 12:51 PM

„Greta Kildišienė – visuomenininkė, politikė, emocingų impresijų knygoje atvirai pasakoja apie savo vaikystę ir jaunystę, šeimyninį gyvenimą ir darbinę veiklą. Prieš skaitytojo akis išsiskleidžia tikra psichologinė XX – XXI amžių sandūros provincijos miesto panorama ir žmogaus savijauta laike, kuris kartais būdavo tiesiog sunkus, kartais – ir negailestingai žiaurus. Kaip ir rašoma knygos pavadinime, apie artimųjų meilę ir jos paieškas, skaudžiausius praradimus ir giliausias dvasines patirtis, gyvenimą ir išgyvenimą Lietuvoje bei emigracijoje kalbama žemaitiškai atvirai“, – rašoma leidinio anotacijoje.

Naujoji knyga vienoje iš interneto parduotuvių turėtų pasirodyti savaitės pabaigoje ir kainuos beveik dešimt eurų. Interneto parduotuvė nurodo, kad leidiniui taikoma 15 proc. nuolaida.

Žinia apie politikės talentą rašyti nustebino daugelį, mat šių metų sausį G.Kildišienė pabaigė mados technologijų studijas Vilniaus kolegijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.