Po žinios apie Gretos Kildišienės knygą – Seime juokai apie erotiką

Keletą mėnesių tylos siena atsitvėrusi buvusi Seimo narė ir  Ramūno Karbauskio bendražygė Greta Kildišienė laiko veltui neleido. Moteris parašė knygą, kuri netrukus turėtų pasirodyti knygynų lentynose. „Atvirai“ – tokį intriguojantį pavadinimą politikė parinko savo knygai.

 R.Žemaitaitis G.Kildišienės knygos tikina neskaitysiantis.<br>Nuotr. iš  „Lrytas.lt“ archyvo
 R.Žemaitaitis G.Kildišienės knygos tikina neskaitysiantis.<br>Nuotr. iš  „Lrytas.lt“ archyvo
 Žinia apie G.Kildišienės knygą suintrigavo politikus.<br> Nuotr. iš „Lrytas.lt“ archyvo
 Žinia apie G.Kildišienės knygą suintrigavo politikus.<br> Nuotr. iš „Lrytas.lt“ archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 3, 2017, 2:24 PM, atnaujinta Jul 4, 2017, 11:36 AM

P.Gražulis rašė žinutes

Seimo narys Petras Gražulis, išgirdęs, jog buvusi kolegė Seime išleido knygą, pasidžiaugė, nors teigė, jog nėra tikras, ar joje bus užsiminta ir apie jį. 

„Nežinau, būtų smagu, jei ką nors užsimintų... rašiau jai kelias žinutes, kad ji neatsistatydintų, gal ji jas ir pacituos jas knygoje? Norėjau paskatinti nepasiduoti puolimui ir neatsistatydinti“, – sakė jis ir pridūrė, kad visuomet G.Kildišienei reiškė palaikymą ir net asmeniškai ragino ją nesitraukti iš Seimo.

Paklaustas, ar planuoja skaityti buvusios kolegės Seime knygą,  P.Gražulis atsakė: „Tai reikės perskaityti.“

R.Žemaitaitis įsitikinęs, kad jį mini geruoju

„Tvarkietis“ Remigijus Žemaitaitis teigė apie knygą sužinojęs tik šiandien: „Man jau apie ją pasakojo, juokėsi, kad tai bus „50 pilkų atspalvių“. Žinoma, tai buvo tik juokai Seime, o apie ką iš tiesų ta knyga?“ – smalsavo politikas.

R.Žemaitaitis ne kartą viešai ragino skandalo epicentre atsidūrusius G.Kildišienę ir Ramūną Karbauskį prabilti apie neva juos siejančius santykius, tad paklaustas, ar gali taip būti, kad ir jis pats bus paminėtas knygoje, politikas atsakė: „Jei ir būsiu paminėtas, tai tik iš gerosios pusės, nes juk kiekviena moteris, net jei tarp jų kas nors ir buvo, norėtų, kad tai būtų įforminta dokumentais... Kiekviena moteris tikisi, o jei vyras nesiperša penkerius metus iš eilės, tai moteris pradeda abejoti, ar dar jam reikalinga. Jei kas nors tarp jų buvo, tai minės tik iš gerosios pusės, nes jei ten buvo meilė, o Ramūnas taip negražiai pasielgė su savo mylima moterimi...“

Politikas teigė, kad naujosios G.Kildišienės knygos neskaitys, ir suabejojo, ar moteris minėtą knygą parašė pati. „Veikiausiai kas nors tą knygą parašė, o ji pasakys, kad tai jos darbas, taip dažnai būna“, – sakė jis.

A.Sysas: „Gal G.Kildišienę priims į Rašytojų sąjungą“?

Socialdemokratas Algirdas Sysas prisipažino, kad nuolat domisi naujienomis knygynų lentynose, bet apie G.Kildišienės knygą nebuvo girdėjęs, bet iš karto suskubo teirautis, kaip vadinasi naujoji knyga.

„Atvirai“? O, gerai..“ – linksmai šyptelėjo politikas ir dar kartą pasitikslino, apie ką bus atviraujama naujoje knygoje: „O apie ką atvirai? Apie Gretutę ir Jonuką, ar...?“

A.Sysas teigė nesitikintis, kad bus paminėtas buvusios parlamentarės biografinėje knygoje, ir tuo pat įvardijo priežastį: „Toli buvau  nuo G.Kildišienės ir R.Karbauskio, tai tikrai nebūsiu paminėtas.“

Politikas įvardijo ir sąlygą, kada tikrai atsivers G.Kildišienės knygą „Atvirai“ – jei ji pateks į perkamiausių knygų dešimtuką.

„Žmogus ne šiaip tuščiai  laiką leido, o parašė knygą, gal priims ją į Rašytojų sąjungą? Palinkėkime“, – atsisveikindamas sakė pašnekovas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.