Aidas Puklevičius. Trumpas pradžiamokslis priekabiautojams

Visų pirma atsakykit sau kaip pas kunigą ispaviedonėje – ar taip jau tikrai norisi priekabiauti? Juk galima susirasti ir nekaltesnę pramogą – kaišioti savo pimpalą į rozetę, užpakalyje auginti termitų koloniją arba kovoti su pažasčių kvapu jas tepant habanero čili. Kadangi priekabiavimas yra tikrai ne kiekvienam – jam reikia visiškai nekritiško požiūriu į savo vidinį pasaulį, dar nekritiškesnio į aplinkinį ir jau absoliučiai laukinio optimizmo, kad viskas kažkaip susitvarkys.

Aidas Puklevičius.
Aidas Puklevičius.
Aidas Puklevičius<br>T.Bauro nuotr.
Aidas Puklevičius<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 11, 2017, 4:08 PM

Bet jeigu jau nusprendėt, kad būtent priekabiavimas yra jūsų pašaukimas, įsitikinkit, kad turite tam būtinus kredencialus. Visų pirma, kuo užsidirbate duonai? Tinka, jeigu esat Seimo narys, direktorius, režisierius (bet ne garso), prodiuseris, aktorius (bet ne tik įgarsinantis), profesorius, žodžiu, laisvųjų menų atstovas. Netinka jei esat santechnikas, picos išvežiotojas, taksistas, elektromonteris ir nepažangus studentas. Visų šių profesijų atstovai suskorina tik pornūchėje, gyvenime jeigu prie jų kas ir priekabiauja, tai tik klientai, ir tai didžiai neseksualiai.

Kaip gi priekabiauti, dažnai užduoda sau klausimą jaunuolis, pasiryžęs eiti šiuo slidžiu keliu. Palikim prokuratūrai visus baudžiamuoju kodeksu kvepiančius polėkius. Nebent norit, kad eventualiai prie jūsų pradėtu priekabiauti likimo kaimynas Čerepas parudavusiais dantimis ir nuo „Selitos“ gėrimo perpiešta tatuiruote ant dilbio. Ir verčiau fokusuokimės ties tais, kuriuos pastaruoju metu išpopuliarino pasaulio galingieji.

Labai gražiai veikia pasiūlymas pasižiūrėti, kaip maudaisi viešbučio duše. Ypač jeigu esi senas pilvotas ir šeriuotas diedas. Moterys paprastai lieka tokio pasiūlymo apžavėtos ir tik vėliau pikta žiniasklaidai jas įtikina, kad čia buvęs priekabiavimas, o ne ritualinis apsiplovimas higienos sumetimais.

Veikia ir tokie tradiciniai būdai kaip prašymas pamasažuoti, aerodrominio dydžio lovos demonstravimas, savo kanopų bei pelekų nevaldymas, gyrimasis potencija bei protekcija. Labai daug, o faktiškai ir visi šansai, kad niekas nei jūsų potenciją tikrins, nei protekcijos prašys. Nes pasižiūrėkit į veidrodį ir prisipažinkit, ne tokį riterį tviskančiais šarvais ant širmo eidininko jos įsivaizdavo pereidamos į moterystės stoną.

Ką daryti, kai jus eventualiai pričiups? Visų pirma, sakykit, kad pačios kaltos. O kodėl jos moterimis gimė? Gi žinia kaip sunku vyrui praeiti pro šalį nepapriekabiavus. Jau nekalbėsime apie aukštus kulniukus, kurie tuk-tuk-tuk per širdį, taip ir kviečia priekabiauti. Ir ne kaip mokykliniai skambučiai, o kaip gaudžiantys varpai. Kai pirmasis atsikalbinėjimas nesuveikia, reikškit apgailestavimą, kad jūsų noras intymesnėje aplinkoje aptarti Wittgensteino filosofiją ir Dunando furnitūrą liko nesuprastas.

Kai ir tai neveikia, atgailaukit, sakykit, kad supratot klaidas ir nuo šiol duše dainuosit vienas, pitoną gniaužysit namų prieglobstyje, o prie nepažįstamų moterų liesitės tik tada, jeigu reiktų jas pernešti iš greitosios į operacinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.