Be komiteto likusiam Artūrui Skardžiui rado kitą vietą

Be komiteto likusiam Artūrui Skardžiui socialdemokratų darbo frakcija, panašu, rado vietą. Siūloma, kad dėl į skandalą dėl viešųjų ir privačiųjų interesų supainiojimo ir galimos neteisėtos veiklos įsivėlęs politikas dirbtų Seimo Teisės ir teisėtvarkos komitete (TTK), kuriam vadovauja valstietė Agnė Širinskienė.

 Artūras Skardžius. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Artūras Skardžius. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2017, 11:49 AM, atnaujinta Dec 11, 2017, 2:42 PM

Antradienio parlamentinėje darbotvarkėje numatoma svarstyti klausimą dėl komitetų sudėties patvirtinimo. Siūloma, kad TTK narė, socialdarbietė Irena Šiaulienė būtų perkelta į Aplinkos apsaugos komitetą, o vietoje jos į TTK būtų atkeltas A.Skardžius.

Pastarasis be komiteto liko po to, kai dėl kilusio skandalo buvo nuspręsta, kad jis negali dirbti Ekonomikos komitete.

Tuomet siūlyta jį perkelti į Aplinkos apsaugos komitetą, tačiau Seimo nariai tam smarkiai priešinosi, nes ten kyla nemažai galimybių A.Skardžiui įsivelti į dar vieną interesų konfliktą.

Iš Aplinkos apsaugos komiteto į Ekonomikos, vietoje A.Skardžiaus buvo perkeltas tos pačios frakcijos narys Rimantas Sinkevičius. Būtent į jo buvusią vietą komitete ir siūloma perkelti I.Šiaulienė, taip pat atlaisvinant vietą A.Skardžiui TTK. Šiam komitetui vadovauja su A.Skardžiumi koalicijoje dirbanti A.Širinskienė.

Sprendimą šiuo klausimu Seimas turėtų priimti antradienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.