Ramūno Karbauskio valstiečiai Seimo pinigais maitina dar dvi damas

Iki rinkimų susikurtas Ramūno Karbauskio dosnaus mecenato įvaizdis dūžta į šipulius. Greta Kildišienė ir Seime akių nerodžiusi, bet gerą algą gaudavusi jos asmeninė fotografė Milena Marcinkevičiūtė, jau, atrodo, turėjo būti visų negandų su moterimis pabaiga. Bet ylos iš maišo lenda ir toliau.

R.Karbauskis.<br>M.Patašiaus nuotr.
R.Karbauskis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Milena.
Milena.
G.Kildišienė.
G.Kildišienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 17, 2017, 9:54 AM, atnaujinta Dec 17, 2017, 6:17 PM

Pasirodo, valstiečių frakcijos nariai vienas po kito pasirašinėja sutartis su paslaptinga dama, o ši su kita paslaptinga dama. Ir abiem damoms į kišenę kas mėnesį byra pinigai. Pagal sutartį vienas Seimo narys damoms iš parlamentinei veiklai skirtų lėšų turi atseikėti po tūkstantį eurų. Jeigu tokias sutartis pasirašys kiekvienas valstiečių frakcijos narys, per metus jau iš 60 tūkstančių eurų susidarys. Tokią pinigų tekėjimo schemelę netyčia užtiko Seimo narys Bronislovas Matelis.

Visa galima pinigų plovimo schema Astos Martišiūtės reportaže, laidoje „24/7. Savaitės įvykių analizė ir komentarai“, sekmadienį 21.30 val per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.