Haroldas Mackevičius vėl kirto: žemdirbių pasakojimai Ramūnui Karbauskiui garbės nedaro

Socialiniai tinklai pasitarosiomis savaitėmis virtę tikru kovos lauku. Jo centre - Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis.

V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 18, 2017, 7:31 PM, atnaujinta Dec 18, 2017, 8:04 PM

Viskas prasidėjo nuo R.Karbauskio ir žurnalisto Edmundo Jakilaičio vienas kitam uždavinėjamų klausimų. 

Vėliau įsijungė vienas iš laidos „Dviračio šou“ kūrėjų Haroldas Mackevičius. Jis parėmė E.Jakilaitį ir ragino valstiečių lyderį duoti aiškius atsakymus.

Pirmadienį H.Mackevičius paskelbė dar vieną įrašą. Jis pateikė susirašinėjimus su neįvardintais ūkininkais, kurie teigia, kad R.Karbauskis elgiasi nesąžiningai žemdirbių atžvilgiu. 

 

„Prasmingai dabar leidžiu laisvalaikį kalbėdamasis su ūkininkais. Tema, aišku, nelinksma, bet ne viskas gyvenime juokinga, ką dabar. Pasidalinsiu keliom nuasmenintom pokalbių ištraukom. Nesakau, kad viena pusė teisi, kita neteisi, matyt, kiekvienas atvejis individualus.

Turiu prašymą – gerbiami žemdirbiai, nebijokite kalbėti. Jei norite, kad kas nors pasikeistų, reikia kalbėti. Nedrąsu kalbėti – nufotografuokit ir atsiųskit sutartis, anstolių raštus, teismų dokumentus. Panaikinkit asmens duomenis, rajoną, hektarų skaičių.

Stebuklų aš jum nepažadu, reikia žiūrėti, teisininkams parodyti. Man visiškai nesvarbu, kas tas supirkėjas, Ramūnas, Linas ar Tautvydas, jei visi kalbės – bus tik geriau. Jei visi kalbės, gal atsitiks Kalėdų stebuklas – atvažiuos į jūsų kiemą kostiumuotas agroponas su prabangia mašina, sakys, nesipykstam, Kalėdos artėja, kam mums čia tie teismai ir antstoliai, kam jus nuo žemės varyti, gal draugiškai susitarsim, kompromiso paieškosim", - rašė H.Mackevičus. 

Įrašas, kuriame publikuojami pokalbiai su žemdirbiais, čia: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.